Ortadoğu dinleri insanları transa sokuyor-hipnotize ediyor
-
Bu başlığı istemeyerek açtım ama açılması gerekiyordu.
Ortadoğu dinlerinin insanları hipnotize ettiğini, yönlendirdiğini ve davranışları diğer dinlerin yaptığının aksine çok güçlü bir şekilde etkilediğini düşünüyorum.
Buna kanıt olarak Japonya ve Güney Kore'nin Hristiyan tarikatları gösterilebilir. (Yerel inançlara eğilim yok olmuş durumda)
Güney Kore'de nüfusun yaklaşık %30'u Hristiyanlığa geçmiş. Her geçen günde artıyorlarmış.
Birde Hristiyanlıktan kopan Batı dünyasında İslam'ın yükselmesi var.
Bu gidişle 100-150 yıl sonra İslam'ın psikolojik olarak en güçlü din olacağı söyleniyor.İslam'ın, bu beyin yıkayan dinlerin en güçlüsü olduğunu düşünüyorum.
İbadetler bile sanki bunun için ayarlanmış. -
İslam´ın yükselmesinin tek nedeni üremektir, çünkü İslam dünyasındaki doĝum sayıları diĝerlerine nazaran bir hayli yüksektir. Yani diĝer dinlerde olanlar aĝırlıklı olarak İslam´a falan yönelmiyor, bilakis dinsizliĝe adım atıyorlar.
-
Dünyada nerede ilkel ve geri birileri var, habire üremek için uğraşıyorlar. Hayatlarındaki tek kaygı olabildiğince üremek. Midelerine biraz bir şeyler girdikten sonra ilk düşündükleri üremeye çalışmak.
Bu da insanlığın en büyük sorunu.
-
@DemoKratos, içinde söyledi: Ortadoğu dinleri insanları transa sokuyor-hipnotize ediyor
Dünyada nerede ilkel ve geri birileri var, habire üremek için uğraşıyorlar. Hayatlarındaki tek kaygı olabildiğince üremek. Midelerine biraz bir şeyler girdikten sonra ilk düşündükleri üremeye çalışmak.
Bu da insanlığın en büyük sorunu.
bu yaklasimi cok dogru buluyorum, isleri gucleri uremek, urerkende herseyi tuketmek hic birsey uretmemek.