İkinci Beyin
-
@Sputnik
Hadi başka kapıya. -
@kereste Bunak.
-
@Sputnik
Çizmeyi fena aşıyorsun, aĝzını topla!
Ben sadece düzgünce fikirlerimi yazdım, onları beĝenmek zorunda deĝilsin. Ancak sen boyundan büyük (cesaret, bunak falan filan) laflar etmeye başladın. -
@kereste Daha videoyu bile izlememişsin, yazdıklarımı okumamışsın, birde kalkmış "fikirlerimi yazdım" diyorsun. Ego tatmini yapmakla da suçluyorsun.
"Cesaret ettin" yazdım evet, forumlarda kimse bu tür konulara yorum yapmak istemiyor, "cahil konumuna düşerim" korkusu nedeniyle.
Sana bir konuya yorum yapmadan önce yazılanları okumanı- verilenleri incelemeni tavsiye ederim.
-
@Sputnik
Görseli izlememe gerek yok. İzlemek zorunda da deĝilim; mevzu hakkında bildiklerimi yazdım.Ayrıca ben senin ego tatmini yaptıĝını söylemedim.
Dedim ki: Orada boy gösterenler, çoĝunlukla ego tatmini yapar. Yani oraya görsel iliştirenleri kastediyorum ki hepsini de suçlamadım.Yazdıklarımı nerenden anladın, bilmiyorum. Ancak terbiyesiz bir şekilde bana saldırmaya kalktın.
-
Arkadaslar, bana adami attiriyorsunuz, kendi yaptiklariniza bakin ya ..
-
Ya birbirinize hakaret etmeden yazisamiyor musunuz?
-
@kereste, içinde söyledi: İkinci Beyin
Ayrıca ben senin ego tatmini yaptıĝını söylemedim.
Ha videodaki kişiye saldırmışsın ha bana, bir fark yok. Onunla aynı görüşü savunuyoruz zaten.
@kereste, içinde söyledi: İkinci Beyin
azdıklarımı nerenden anladın, bilmiyorum. Ancak terbiyesiz bir şekilde bana saldırmaya kalktın.
Terbiyesizde egoistte sensin. Yazılanları okumadan yorum yaptığın ilk yorumundan belli oluyor.
-
@phi
Benim hakaret ettiĝimi düşünüyorsan, benim burada yazmam için bir sebep kalmıyor. -
yani sen o diye ayirmiyorum ki sohbetin gidisatina bakiyorum, geregi var mi bunlari yazmanin. Begenirsin begenmezsin fikri yazar gecersin, kisilerin aptalliklari gerizekaliliklari akilliklari salakliklari dahilikleri onlari ilgilendirir ki. Biz burada fikirleri carpistiriyoruz. Bunak nedir mesela, yada salak aptal vs hos seyler degil bunlar. Mistikten ne farkin kaldi ornegin suan yani?
-
-
-
@phi
Sen de kendine göre belki haklısın. Ancak ben bu konuda hakaretin h´sı yapmadım. Kimin hakaret ettiĝi ortada.
Benden bu kadar. Belki de buraya tekrar gelmekle hata ettim. Hoşça kalın! -
@kereste Bu kadar kolay alınman garip.
Ateistforumda ki kavak değil misin sen?
(Yazı stilinden anladım.) -
@kereste yazisin abi istediginiz gibi sen hakaret ettin demedim alinganlik gosteriyorsun bu tur tartismalarin geregi yok dedim.
buyrun dilediginiz gibi yazabilirsiniz sorun yok. -
@phi Bence de gereği yok. Kerestenin gitmesini istemem.
-
surda 4 kisiyiz toplasaniz yani nasil oluyor boyle gercekten anlamiyorum
@kereste gelir o anlamadi benim demek istedigimi suan da. -
@phi Bence de gelir. Bende çok alınganlık yaptım. Keşke bu ikinci beyin konusunu açmasaydık. Gerildim yine...
-
Kim haklı kim haksız bilemem ama bir insana "bunak" demek nahoş bir şey. Naçizane fikrim.
-
@Sputnik, içinde söyledi: İkinci Beyin
@phi Bence de gelir. Bende çok alınganlık yaptım. Keşke bu ikinci beyin konusunu açmasaydık. Gerildim yine...
Hepiniz çok alıngansınız. Sanırım yaşlanıyorsunuz beyler .)