Bill Gates aptalın teki
-
Daha önce yapay eti teşvik ederek, metan gazı salınımını azaltabileceğini ileri süren ünlü milyarder, bu kez de “Ağaç dikmiyorum. Ağaç dikmenin faydası hala kanıtlanmamış bir şey. Ağaçların iklim için iyi olduğuna sadece aptallar inanır” ifadelerini kullandı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bill-gates-agac-dikmenin-faydasi-yok-agaclarin-iklime-iyi-geldigine-sadece-aptallar-714797h.htmBunlarda yerli aptal yalaka patronlar.
Ağaç gövdesi su yosunu gibi hemen çürüyüp metan ve karbondioksit üretmez. Aptal Bill gates.
Kömür yatakları petrol gibi şeyler yıllarca toprağın altında durdu.
19.yuzyılda başladık onları yakıp karbondioksit gazı üretmeye.Ormanları yakma daha eskiden beri var. Ama nufus az olduğu için etkilemiyordu. Nufus artınca orman alanları azalmaya başladı.
Hantal hale gelen işletim sistemini eskisi gibi satamadığı için ne yapacağını şaşırmış durumda.
-
Her önüne gelen insan her konu hakkında uzman olduĝunu zannederse böyle çuvallar işte. Bill Gates uzun süre sessiz sedasız bir hayat sürüyordu. Her konuya bulaşmıyordu.
N´olduysa son 20 senede oldu. Bunadı mı ne? -
Aptal değil, aksine herşeyi bilinçli yapıyor.
Bu adamın böcek fabrikası var, güya et alternatifi diye pazarlıyor. Avrupa'da bile bolca reklamı yapılıyor. Hatta bu reklamı bir Avrupa başbakanı yaptı diye insanlardan tepki gördü.
Bu adamın amacı et üretimini yok edip böcek yedirmek. İleride insanların eti bırakıp böcek yedirme planları yapıyor. Doğayı kendi kontrolü altına almak istiyor. Doğa kendi kontrolünde olursa insanlar hayvan yetiştiremez, böylece kapitalistlerin böcek fabrikasına muhtaç olurlar hesabı peşinde.
Şİmdiden bu adamla birlikte iki tane böcek fabrikası daha açtılar. Böcekleri yemeklerden tutun tatlılara kadar kullandırma derdindeler. Eğer kapitalistler bunu böyle istiyorsa bunu da başarırlar, yani et tüketimi böcek tüketimine dönüştürürler. Naıl olsa insan türü kapitalizm ne dese onu yapıyorlar. -
Şimdi işin kapitalist tarafını bir tarafa bırakırsak, böcek çiftçiliĝinin yapılması neden yanlış bir şey olsun?
Protein miktarı yüksek diyorlar ve iklime sıĝırlardan(metan gazı) daha fazla zarar verdiklerini zannetmiyorum. Alternatif olarak gayet makul aslında. Ayrıca bilhassa Asya´da böcek tüketimi bir hayli yaygındır. Yani yeni bir şey deĝil demek istediĝim.