Öylesine konuşmalar
-
@kereste o kadar saçma ki . Ya gerçekten de bu saçmalığın doğru olabileceğine inanıyor musunuz?
Bak sen şu maymuna . Peki günümüzdeki maymunlar niye evrimlesmesini becerememisler ? Maymundan evrimlesip bu kadar donanımlı yapıya gelebilmiş insanoğlu vayyy beee -
@Efruhte
Hâlâ saçmalıyorsun, kusura bakma! -
@kereste sizin atalariniz öyleyse bişey diyecek halim yok saygı duyarım
-
@Efruhte
Bunun sizini bizimi yok. Senin saygını da istemiyorum, çünkü senin ne olduğun belli. -
@kereste ne olduğum belli ?
-
@Efruhte
Sen biliyorsun. -
@kereste neyi biliyorum ve ne ima ediyorsunuz?
-
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Bak sen şu maymuna . Peki günümüzdeki maymunlar niye evrimlesmesini becerememisler ?
Bunu yazarak bilgi ve zeka seviyeni belli ettin. Yazık...
-
@Efruhte
Yalancısın! -
@kereste ne yalanciligimi gördünüz ? Esas siz yalancisiniz
-
@Sputnik maymundan turedigimi iddia ediyor olsaydım sizlerin nazarında zeki olabilirdim . Kalsın istemem
-
@Efruhte
Bilmediğin konularda bilgiçlik taslıyorsun/tasladın. Hâlâ aynı yerdesin; yani evet yalancısın. -
Bak sen şu maymuna . Peki günümüzdeki maymunlar niye evrimlesmesini becerememisler ?
"Evrim doğruysa bugün maymunlar neden insan olmuyor" diyebilen birisine ancak gerizekalı derim. Ya cahilsin yada katıksız aptalsın.
-
@Sputnik insanın da maymunun da aynı atadan olabilecegi nasıl mümkün olabilir ?
-
@kereste kaç yaşındasınız?
-
insanın da maymunun da aynı atadan olabilecegi nasıl mümkün olabilir ?
-
@Efruhte
"Kaç yaşındasınız?" diye soranlar genellikle ya zorda kalanlar ya da karşısındakine saygı göstermeyenlerdir. -
@Sputnik aslında bakılırsa bulunan kalıntılar ayetin de işaret ettiği maymuna cevrildiler tam ifade edemiyorum şuan ayeti . Belki bulunan kalıntılar onlara ait olabilir. Eğer öyleyse hem insana özgü hem de maymuna özgü ikisini de barındırmis olur.
-
aslında bakılırsa bulunan kalıntılar ayetin de işaret ettiği maymuna cevrildiler tam ifade edemiyorum şuan ayeti . Belki bulunan kalıntılar onlara ait olabilir. Eğer öyleyse hem insana özgü hem de maymuna özgü ikisini de barındırmis olur.
Sen ne yazdığını farkında mısın acaba?
-
@kereste yok ergen gibi devamlı bulasip duruyorsunuz ya ondan sordum