Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
-
@TENTEN, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
O bölüm şiir ve hikaye denemeleri yapanlar için açılmıştı. Tartışmak için değildi.
Bu cevapsız başlıklar efruhte gibi siyasal islamcıların propaganda aracına yarıyor.
Hani demokrat ve özgür bir ülke olsaydı bu cevapsız başlıkların kendi anlamı olurdu ama Türkiye gibi siyasal islamcıların hakim olduğu ve dayatmaların, baskıların yaşandığı bir ülkede istediğini yazmakta özgür olan siyasal islamcılara karşı cevap veremeyen insanların özgürlüğünü kısıtlamaktır.Bu yüzden özgürlüğümüzü elimizden alan cevapsız başlıkların kaldırılması lazım.
Umarım @phi arkadaşımız bu noktayı ciddiye alarak duyarsız kalmaz. -
@bilgisezgi cevapsız başlıklarım cevaba açılabilir. Sadece kendimi daha rahat ifade edebildiğim için kendi bölumumde yazmayı tercih ediyorum o kadar.
Bana ait açmış olduğum bütün cevapsız sayfalarim cevaba açılabilir benim için sorun yoktur. -
ne yapmam gerek gercekten anlamadim, o kadar yogun bir ay geciriyorum ki
-
@phi sizin köşeniz kisminin cevaba açılması isteniliyor.
-
orasi zaten cevap yazilmamasi icin acilan bir alan ve o kosede yazilarinin paylasilmasina ben degil kullanicilar karar verip actiriyor zaten
-
@phi İşte ne güzel ben de orada kafam rahat bir şekilde yazıp karaliyordum ama benim bu yazıp karalamalarima cevap yazamadiklari için sorun oldu. Onlara göre siyasal İslamcıymışım ve propaganda yapiyormuşum.
Bu yüzden cevapsız olmamasini cevaba açılması isteniliyor. -
Oyle birsey yok.
-
@phi, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
orasi zaten cevap yazilmamasi icin acilan bir alan ve o kosede yazilarinin paylasilmasina ben degil kullanicilar karar verip actiriyor zaten
Moderasyon çok zayıf. Ben de orada konu açma yetkisi istiyorum. Tüm başlıkları orada açacağım.
-
@phi kimlerin engellediğini göremiyoruz. Kimlerin engellediğini görebilsek çok iyi olur bunu yapabilir misiniz?
-
Forumda suan engellenen herhangi bir kullanici bulunmamaktadir @Efruhte
@kâfir-imam tabii ki acabiliriz.
-
@Efruhte Karakter olarak nasıl birisin bilmiyorum ama her yazdığın zırvalık. Senin hakkında anladığım tek şey her konuda bilgisiz birisi olduğun.
Birde inandığın dini bile bilmiyorsun. Kutsal saydığın kitapları bir kere bile açıp okuduğunu sanmıyorum.
Neyse en azından bu okumamış halin. Okusaydın daha beter olabilirdin. Bu yüzden o kitapları okumaya kalkma. O kitaplar insanın akıl sağlığına zararlı. -
@Efruhte, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
kimlerin engellediğini göremiyoruz. Kimlerin engellediğini görebilsek çok iyi olur bunu yapabilir misiniz?
Engelleme olayı kaldırılmalı. @ictenlik reis beni engellemiş. Engeli açsa iyi olurdu.
-
@Sputnik sizlerin derin dolu bilgileri olmasaydı ne yapardık bilemiyorum !
-
@phi engelleme durumu olmuştu @kâfir-imam beni engellediğinden bahsetmişti. Ama ben kimin engelleyip kimin engelllemedigini göremiyorum. Ayrıca eğer engelleme durumu olacaksa her iki tarafta birbirinin yazdığını göremeyecek şekilde olursa dahi iyi olur. Birinin yazılanı görüp diğerinin görmüyor oluşu pek iyi olmuyor.
-
Ayrıca yazdıklarımı saçmalık ve zirvalik olarak gören herkesin beni engellemesi çok güzel ve yerinde bir davranış olur. Hem siz rahat edersiniz hem de ben rahat ederim.
-
@Phi hani benim kendi sayfam neden açamıyorum
-
@Efruhte
Boşuna heveslenme, ben seni kesinlikle engellemem. Hatta hiçkimseyi engellemem. Çünkü başkalarını engellemek zayıflık göstergesidir.
Bu nedenle kendi köşemdeki konulara yazmayı bıraktım. -
Galiba ne demek istediğimi @Efruhte 'den başkası anlayamadı.
Cevap verilemeyen başlıkların yanlışları.
1- Cevapsız başlık yazarının görüşleri bilerek veya bilmeyerek şayet yanlışsa, yanlış görüşler tartışmaya kapalı olduğu için bir tartışma ve felsefe forumuna aykırılık ihtiva eder.
2- Yapılacak art niyetli propagandaya cevap verilemediği için art niyetli başlıklara açıkça özgürlük verilmiş olur ki, bu da tartışma ve felsefe ahlakına aykırı bir durumdur.
3- Sınırsız özgürlük diye birşey olmadığı için bir felsefe forumuna yakışan "Eşit özgürlük kuralı" hiçe sayılmış olur.Dolayısıyla bir cevapsız başlıkta yanlışlar ve propagandalar varsa, kişi art niyetli olmasa dahi yukarıdaki yanlışlara devam edilmiş olur.
Anlaşılacağı gibi neresinden bakarsanız bakın cevap verilemeyen başlıklar hele ki, zır cahilliğin zirveye çıktığı günümüzde hiç uygun değil.
Umarım bu defa anlatabildim. -
@phi sizin köşeniz. Adlı bölümde neden hala konu açamıyorum
-
@bilgisezgi
Dostum, bırakalım herkes bildiği gibi takılsın.
Kimisi mangal yüreklidir, kimisi de eh işte.
Kimisi tartışmak ister, kimisi tartışıyormuş gibi görünür.
Kimisi kendini hep haklı zanneder, kimisi diğerlerini de dinler.
Yıl olmuş 2024, hâlâ cinlere inananlar var.
Ben de cine inanırım, mesela cin tonic müthiştir.