Iraklılar İnsan Değilmiydi
-
Zır cahil tayfa için kimin müslüman veya insan olduğu değil, onları yönlendiren din tacirlerinin kimi hedef gösterdiği önemlidir.
Bunlarda akıl ve özgür irade olmaz, şeyhler, şıhlar, reisler ne diyorsa onu tanrı kelamı sayarlar.
Dün müslüman Irak'a yapılan işgali alkışlayan da bugün müslüman Filistine yapılan işgali kınayan da aynı kesimin, aynı kişilerin olmasının nedeni budur, kendi aklını değil, emri baz almalarıdır. -
Solcu TVler siyasal İslamcıların bu ikiyüzlülüğünü bizim kadar ekrana getirmiyor. Twitter ne alemde bilmiyorum.
Ama bu siyasal akitlerin rengini açık açık ekranda göstermiyorlar.
Afganistan'da, Suriye'de, ırakta, Libya'da, cezayirde yapılan katliamlarda insanlık ölüyor diye kimse bu kadar gündeme getirmemişti.
Batının demokrasi girişimi ile toplamda 2 milyona yakın insan son 20 yılda öldürüldü. Bizim akitler ise dilleri ile övgüler düzdüler.
Şeyin teki diyor ki biz gidersek Filistin düşer. Ulan sen geldikten sonra ırak düştü , Libya düştü , Mısır Cezayir düştü.
Akşama kadar Gazze diye anıran yandaş medyayı anlarım da solcu tvlere ne oluyor lan
Filistin konusu tarihten beri bildiğin haçlılar - müslimanlar ve Y
yahudiler arasında savaş konusu olmuştur.Ve şuan Türkiye'den Filistin diye bağırıp Yahudiye saldıran sözde İslamcılar farkında olmadan haçlı projesine hizmet ediyorlar.
Emir komuta merkezleri orası ama farkına varacak beyinleri yok ki. Avrupa müslümanları şuan yahudiye karşı maşa olarak kullanıyor. Yoksa senin ne haddine lan vatikanın beklediği kuduste hak iddia etmek.
-
Günün anlam ve önemine göre anımsanması gereken bir konudur. ABD nin ırakı işgal etmesi için oy verenler bugünkü AKP'li siyasal islamcılar değilmiydi? Bu nedenle 1 milyondan fazla insan öldü ve ırak parçalandı. Hatta PKK Kuzey ırakda devlet konumuna kavuştu.
Şimdi ellerınde Iraklı çocukların kanları ile Filistin konusunda duygu sömürüsü yapan yine aynı siyasal İslamcılardır.
Bunu onlara anımsatan bir muhalefet lideri de çıkmaması sizce tesadüf mü?
Yoksa o konulara girmek istemiyorlar mı?
@Efruhte bu konuya hiç yorum yapmamışsın , çocuklar ölmesiiiiiiin amaaaa şeklinde bir yorumun niye yok. Iraklı çocuklar insan değil mi?
Susma efruhte konuş. Iraklı çocuklar balon uçuramadı , salıncakta sallanamadı hatta çoğu eline silah verilip IŞİD terörüne para ile satıldılar.
Neredeydin o zaman , tuvaletteydim görmedim dersen hiç şaşırmam.
-
@kâfir-imam demediğimi yazmafığımı ne biliyorsun
-
@Efruhte, içinde söyledi: Iraklılar İnsan Değilmiydi
@kâfir-imam demediğimi yazmafığımı ne biliyorsun
Bu başlık altında yok ondan. Diğer başlıklarda da göremedim. Varsa o konuları bulup yeniden gündem yaparmısın.
-
@kâfir-imam bu sitede bir yorum başlığı altında yazmamış olmam bu konuda yazmadığım anlamına gelmiyor. Başka sitelerde, facebook hesabımda ya da şiirlerimde bu konulara değindim.
Ben çocuk ayrımı yapmıyorum. Ya da masum ayrımı yapmıyorum. Çocuk çocuktur, masum masumdur. -
@Efruhte Facebook hesabından paylaşır mısın.
-
@kâfir-imam paylaşamam. Geriye dönük bakmam lazım silmediysem ancak bulurum.
Ama bu konularda yazdığım şiirlerim mevcut silmediklerim duruyor. ikisini paylaşayım
Arzuhal
Sen
dilini bilmediğim
ülkelerin çocuğusun
Ama gözlerinden okuyorum
Döktüğün damlalarında boğuluyorum
Bu hüzün
Hangi yağmurları bekler.Uçurtma_
uçurtmalar
gökyüzünde takılı kaldı
sen
hangi çocuğun
Gözyaşlarını içtin. -
Irak ve İran 8 sene boyunca birbirlerini öldürdüler ve diğer Müslüman ülkeler kılını bile kıpırdatmadı. Bu savaşta 1 miyona yakın insan öldü, bunun içinde çocuklar da var. Taliban, Afganistan´da ilkel taş devri uygulamasını gerçekleştiriyor. Pakistan´da çocuklar okula gitmek yerine çalışmak zorundalar. Yaygaracı Müslümanlardan tık yok.
Iraklılar elbette insan, da, her Müslümanın bunu umursamaz. Hasılı çifte standard Müslümanlar arasında bir hayli yaygındır.
-
Müslümanlar Filistin konusunda Avrupa'nın hamur teknesi oluyorlar. Yani Avrupa Filistin hamurunu müslümanlar üzerinden yoğuruyor.
Avrupa her zaman suya sabuna dokunmaz hep maşa kullanır. İşte bir nedenle müslümanlar maşa olmaya istekli görüldüğü için kudus Filistin davasında aslında Vatikan'ın maşası oluyorlar. Kudus Vatikan için de çok kutsal sayılıyor.
Bu nedenle diğer konularda müslümanların hiç sesi çıkmıyor da Filistin konusunda dünyayı silip süpürüyorlar. Arkalarında onlara üfleyen bir Batı var çünkü. Aksi halde bunlar yürek mi yemiş , ne oldu ki birden insanlık akıllarına geldi diyebilirsiniz.
IŞİD konusu da böyledir. IŞİD Sünni terör örgütüdür ve bu ötgütü yine batı teşkilatı kendi çıkarı için bölgedeki şiaları kontrol etmek için kullanır.
Bu nedenle IŞİD ve IŞİD sermayesi Avrupa'da cirit atarken Batı'nın göz yumduğunu görürsünüz amaaaaaa...
@Efruhte kızım oku bunu lütfen
-
@kâfir-imam haklılık payı var
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: Iraklılar İnsan Değilmiydi
@kâfir-imam haklılık payı var
Ama şia mezhebi de az beter bir şey değildir. Zaten ortadoğu denen yerde yeşillik bitmez. Bitsede oradaki çöl develeri hemen yiyip tüketirler. Oradan iyi birşey çıkmaz.
Bu nedenle Avrupa da kendi önlemini alıyor.
Ancak Kudüs Filistin dalgası içine karışanı yutar bunu anladıkları zaman benden kocaman bir naniiiiiiiik alacaklar.
Sonra uyanmadı demesinler.