Elektriksel Radyoaktivite
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Elektriksel Radyoaktivite
@Efruhte, içinde söyledi: Elektriksel Radyoaktivite
@kâfir-imam, içinde söyledi: Elektriksel Radyoaktivite
@Efruhte hacca gittin mi hiç?
Hayır
Bir gün gidersen oranın hiçbir manevi şeysinin olmadığını anlarsın. Sadece cahiller birbirleriyle yarışmak için abartıyorlar.
Pis kokular , hırsızlık , kavga , küfür ve arap erkeklerinin beyaz kadınlara şehvetle bakış şeklini görüp gelirsin. Zaten Türkiye'deki laikler olmasa kabede kaybolan kadınları kimse bilmwyecek ve bulamayacaktı.
Hiç gittin mi?
-
@Efruhte
Abooo, desene ben senden fazla yaşlı değilmişim.
Geçenlerde takma dişimle alay etmiştin, sonra alelacele silmiştin. Görmedim zannetme. -
@kereste, içinde söyledi: Elektriksel Radyoaktivite
@Efruhte
Abooo, desene ben senden fazla yaşlı değilmişim.
Geçenlerde takma dişimle alay etmiştin, sonra alelacele silmiştin. Görmedim zannetme.Takma dişin olduğunu bilmişim yani
-
Geçenlerde takma dişimle alay etmiştin, sonra alelacele silmiştin. Görmedim zannetme.
Takma diş sempatik olur ya🦷🦷
-
Annem 2 defa gitti oraya, da, 3. kez gitmeye meyillenmişti. Ben zorla durdurdum.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi:
Takma diş sempatik olur ya🦷🦷
Hah hah ha...
Keşke takma dişim olsa. Bol bol dolgularım var. -
@Efruhte
Takma dişim yok ancak sen bana o kadar sinirlenmiştin ki, aklınca beni de sinirlendirecen. Başka yöntemler bulmalısın. -
@Efruhte
Takma dişim yok ancak sen bana o kadar sinirlenmiştin ki, aklınca beni de sinirlendirecen. Başka yöntemler bulmalısın.@Efruhte cebinde çakı taşıyormuş ,
-
@Efruhte
Takma dişim yok ancak sen bana o kadar sinirlenmiştin ki, aklınca beni de sinirlendirecen. Başka yöntemler bulmalısın.Evet bu doğru sonra hemen sildim zaten
-
arkadaslar konu elektriksel radyoaktiviteden muslumanliga nasil geliyor gercekten anlamiyorum.
konu dagilimi oldugu zaman ilgisiz yazilari kaldiracagim bilginiz olsun.
yani serbest katilim olsun diyorum ama bir basligi bastan asagiya okuyun dedigimi anlayacaksiniz. -
@Efruhte Kutsal şeylerin varlığı, deneysel ölçümlerle kanıt edilemez. İnançla ilgili konularda deneysel kanıtlar değil insani tecrübeler önemlidir.
-
@Mogolhan, içinde söyledi: Elektriksel Radyoaktivite
@Efruhte Kutsal şeylerin varlığı, deneysel ölçümlerle kanıt edilemez. İnançla ilgili konularda deneysel kanıtlar değil insani tecrübeler önemlidir.
Aslında deneysel bir kanıt peşinde değildim. Merakımı cezbetmesinin nedeni, kadın erkek demeden insanları toplayan bir mekanın, insanların hem birbirlerine hem de kendilerine maddi(bedensel) bir şifa kaynağı olabileceğine dair bir fikir içinde bulunduğumdur. paylaşımlarınızdan böyle bir fikre vardım. kutsal mekanların manevi yanını (inanç)bir kenara bırakıp, maddi( bedensel) şifa olabilecek yanını irdelemek istedim.
-
@Efruhte varsayalım ki Kabe denen yerde şifalı bir elektromanyetik frekans var. Bu orasının kutsal olduğu anlamına gelmez. Putçuluk bunun farkına varamamaktan ileri gelir.
İslam'ın neredeyse hiçbir ritüelinde şifalı bir durum söz konusu değildir.
Şifalı birşeyler var diye tapacaksak , spor merkezleri , üniversiteler , tarlalar ve bunun gibi bir çok şeye tapabilirsiniz.
-
Şifalı bir durum olması insanlık için olur. İster şifalı olsun ister olmasın inanç olarak kutsal olma yetisini kazanmaz ve kaybetmez. Yani inanç olarak kutsallığını etkilemez. Ama şifa olması insanlığa bir hizmet olmuş olur.
-
@phi
Haklısın, konu uçup gitmiş. Kimsenin gözünün yaşına bakmadan sil gitsin veyahut başka bir yere gönder. Mesela çöpe.