AİDS' li çocuk cumhuriyeti
-
Sahi "kindar ve dindar nesil yetiştireceğiz" dedikleri projenin sonuçları bu mu?
Çocukların yanarak ölmese, Aids' den öldüğü bir cumhuriyetakparti devleti. He uçuyonuz, kaçıyonuz, batı sizi kıskaniyyee...
-
ya su konu kimsenin umrunda degil uzeri kapatildi, saka gibi.
-
Bu milletin ne umurunda ki?
Ben Suriyeliler' den uzun vadede ümitliyim. Bizi kurtarsa kurtarsa bunlardan mülteciler kurtaracak bu gidişle... Esad' a başkaldıran bizim zalim düzene kim bilir ne kaldırır?
-
Yani çadır tüccarından kan almak doğru olmaz.
-
https://halktv.com.tr/gundem/nigdede-engelli-cocuklara-iskence-valilik-aciklama-yapti-889555h
Pehhh,
Bugün dünya çocuklar günüymüş.
Türkiye' de çocuğun engelisine bile işkneceyi seyrediyor bunlar. Vergiyi hamudu ile toplamak var. Can ve mal güvenliğini sağlamak, sorumluluk almak, hesap verme hiç yok. Yani halka insan hakları makları bu toprklarda hak getire...
Batı bizi(halkı) değel, kamusal dokunulmaz(yargıdan muaf) kişileri anca kıskansa kınsanır .!. Orası kesin yani...
-
Bu ülkede dört şey olmayacaksın: kadın, çocuk, ağaç, sokak hayvanı demişti Yaşar Kemal. Canım çocuklar ne yazık ki yarını olmayan günlerde her gün birinizin acısı ile sarsılıyoruz. Tüm ilgililer ölü taklidi yapıyor, bizler de unutuyoruz.
-
@Şahaste, içinde söyledi: AİDS' li çocuk cumhuriyeti
Bu ülkede dört şey olmayacaksın: kadın, çocuk, ağaç, sokak hayvanı demişti Yaşar Kemal. Canım çocuklar ne yazık ki yarını olmayan günlerde her gün birinizin acısı ile sarsılıyoruz. Tüm ilgililer ölü taklidi yapıyor, bizler de unutuyoruz.
Bu ülkede tekerlekli sandalye mahkumu(engelli) olmaktan daha beter bir şey yok. Çocuk büyür hayatta kalabilirse belki zulüm gördüğü düzenden kaçar kurtulur. Ama engelli nasıl kaçacak, ne iş yapacak gittiği yerde? Beden deyip küçümseme! Bak ülkede 10 milyonlarca mülteci, sığınmacı gül gibi geçiniyor bedeni ile...
-
Siteminizi anlıyor ve saygi duyuyorum lakin söz bana değil ait değil. Konu başlığına dair düşüncelerimi ve üzüntümü dile getirmek istedim tıpkı sizin gibi. Amaç ayrıştırmak degil dikkat çekebilmekti. Engelli insanlarımızın yaşadığı sıkıntıları da dayanışmanın bir parçası olmaya çalışarak bizzat soluyorum endişeniz olmasın. Keşke dediğiniz gibi zulme uğrayan her insan kaçarak kurtulabilse... Birbirimizi anladığımız, uzlasabildigimiz, çözümün bir parçası olduğumuz nice günlere. Sevgiler.
-
Önce cinsel açlık ve sonra da ekonomik açlık giderilmeden, bu memleketin insanlarından bir cacık olmaz. Yani yetişkin bireylerin cinselliklerini özgürce yaşamasına olanak sağlanmadan ve refah seviyesi yükselmeden kimi kime şikayet edelim?
İlk sorumlular elbette hükümet, bakanlar ve siyasetçiler ancak bunlar da bu halkın içinden çıkmışlar. Tepkisiz halkın hükümeti, bakanı ve siyasetçisi de umursamaz olur. Seçimden seçime bir türlü yerine getirilmeyen vaatler havada uçuşur.