felsefe

• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Kurallar

Çözülmedi Asgari ücret ile dört kişilik bir aile protein ihtiyaçlarını karşılayabilir mİ?

Soru & Cevap
    5
    9
    129
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • TENTEN
      TENTEN Son düzenleyen:

Asgari ücret ile dört kişilik bir aile protein ihtiyaçlarını karşılayabilir mİ?

zafiRa E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • zafiRa
        zafiRa @TENTEN Son düzenleyen:

@TENTEN imkansız bence hersey oldukca pahalı asgari ucretin tek bir kisiyi gecindermek icin yeterli oldugunu düşünüyorum

Benim doğrum, senin korkun olabilir korkularınla yüzleşmezsen var olamazsın..!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • E
          Efruz @TENTEN Son düzenleyen:

@TENTEN asgari ücreti bu kadar çok arttırmak hiç de doğru değildi. Kaçak işçi çalıştırmanın yolu açıldığı gibi asgari ücret çok deyip fiyatlarda artışa gidildi. Şişirilmiş bütçe ,vergiler zamlar altında ezilen garibanlar. Asgari ücret dahi girmeyen haneler vardı şimdi ise daha çok olacak.
          Zengin çok daha zengin fakir ise daha fakir. Orta gelirli hane az gelirliye döndü.
          Ekmeğin bile gramajı düşerken fiyatının yükseliyor oluşu da ayrı bir problem. Evine sadece ekmek alabilen garibanlar onu da almasın isteniliyor herhalde. Yumurta alsa bir yumurtayı kaç gün tüketebilirim hesabını yapabilir ancak.

nejdet evren 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • TENTEN
            TENTEN Son düzenleyen:

Erdoğan'dan "en az 3 çocuk" açıklaması: Biz ekonomi tahsili aldık, ekonominin temeli insandır

Ekonomi tahsili varmış. 🙂

zafiRa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • zafiRa
              zafiRa @TENTEN Son düzenleyen:

@TENTEN teorik bilgimiymis yani 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                phi Son düzenleyen:

biz bu ulke icin simit yeriz sogan yeriz gerekirse protein almayiz, Allah bizi dis mihraklardan, fetoden, cehape zihniyetinden, teroristlerden, bogazici odtululerden korusun.

Söz uçar, yazı kalır. ✌(◕‿-)✌

• zafiRa
                  zafiRa @phi Son düzenleyen:

@phi icindeki hülya avsarla yasamak zor diil mi ayril da gel :))

• zafiRa
                    zafiRa @zafiRa Son düzenleyen:

Screenshot_20220215-221115_Instagram.jpg

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • nejdet evren
                      nejdet evren @Efruz Son düzenleyen:

@Efruz , enflasyonun asgari ücretle ilişkisi yoktur; asgari ücret enflasyonun altında kalır ve "işsizler ordusu" sermayenin içsi sınıfına karşı kullandığı bir güçtür, bu nedenle tam istihdam asla gerçekleşmez...

kadınlarını erkeğe muhtaç bir şekilde yaşamaya zorlayan toplumlar, kökten acizdir...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2

• İlk ileti
                        Son ileti