Ukrayna Kiev Canli Yayin
-
Kiev meydanini canli olarak asagidaki linkten izleyebilirsiniz
-
Evet arkadaslar, bugun Rusya Kiev'i vuracak hatta az once aldigim bilgiye binaen Rus ordusu televizyon, internet, radyo vericilerinin oldugu binayi vurdu. Gece zor gececek gibi.
-
40 kilometrelik zırhlı araç konvoyu varmış. Yılan gibi Kieve doğru gidiyormuş. Ukraynalılarda bombardman uçağı yok. Vuramıyorlar. Bizim dronlardan da ellerinde az varmış.
Keşke Dron verilse çaktırmadan...
-
@Leonardo 8 adet dronumuz vardi onlarda. Sadece 1 tane kaldi ellerinde digerleri maalesef ruslar tarafindan 3 u havada digerleri karada vuruldu.
-
Duyunca şaşırdım evet.
Ama olanları iyi de kullanmışlar. Bir sürü tankı öyle imha etmişler.
Demek ki TR'Nin (kendi için) bunlardan 200 / 300 tane üretmesi lazım.
Bir de bunlara uçak veremezler. Ama el altından dron verebilirler. Ben olsam öyle yaparım.
-
@Leonardo orada farkli anlasmalar vardi sikintiya girdi zaten al gulum ver gulum olayi. Motor aliyorduk ukraynadan bakalim neler olacak zaman gosterecek.
Suan subliminal olarak BT2 leri haber olarak servis ediyorlar. Putin aciklama yapmisti rus askeri icin kullanilacak her silah sahibi ulke dikkat etmelidir diye.
-
Bu gerçekten yararlı bir hizmet, teşekkür ediyorum.
Grozni'de yaptığı gibi Rusya vahşi bir bombardımana girişmeye kalkışırsa bu tür canlı yayınlar sayesinde dünya ayağa kalkar diye umuyorum.
-
-
@TENTEN ah bu sokaklarin dili olsada konussa ne gezdim anlatamam
-
@phi şuan tam gezmelik bomboş
-
-
@TENTEN sensiz olmaz, tamam bizde gitmiyoruz