Marianne Williamson
-
Unutma,
Arzu ettiğin hayatı düşlerken
Yaşadığın hayatı elinden kaçırıyorsun..[ Marianne Williamson ]
-
Çok doğru. İnsanoğlunun, beklenti üzerine kurulu bir canlı olduğunu seziyorum. Daima kademelerce ileriye giden bir istek havuzuna düşmüş gibidir.
Benimde Williamson'a ait sevdiğim bir sözü bırakmak isterim.
"Biz kusursuz sevgimizi yaşamadıkça, gerçek kimliğimizi yaşıyor olamayız."
Sevgiye Dönüş kitabından bir alıntı -
@bagimsizkoala teşekkürler.
Bir soru sorabilir miyim,
Güzel yazıyorsunuz. Cevaplarınız açıklayıcı, anlaşılır, detaylı. Nasıl böyle güzel yazabiliyorsunuz.?
Ne iş yapıyorsunuz,
Özelliğiniz nedir @bagimsizkoala ? -
@Mertaşkın Ben türkçe öğretmenliği bölümü mezunuyum. Şuan çalışmıyorum. Özellik olarak değil de konuşmayı anlatmayı çok seviyorum muhtemelen bundan kaynaklı olabilir. Ama asla kendimle övünmem ve şuan bana karşı kullandığınız övgü niteliğinde olan kelimelere minettarım. Çok şaşkın ve mutlu olduğumu bilmenizi isterim.
-
Anlaşıldı. Türkçe öğretmenliğinden mezun olmanız konuyu açıklıyor.
Ayrıca başarılı olmanız soruyu sordurdu.Bir an önce atanmanızı ve gerektiği gibi güzel yerlere gelmenizi temenni ediyorum.
Başaracağınıza yüzde 100 inanıyorum.
Asla vaz geçmeyin. Çıta üstüsünüz..
-
@Mertaşkın Beni nasıl mesut ettiniz bilemezsiniz. Çok Çok teşekkürlerimi sunuyorum. Forum da paylaştığınız hikayeler size mi ait?
-
@bagimsizkoala, içinde söyledi: Marianne Williamson
@Mertaşkın Beni nasıl mesut ettiniz bilemezsiniz. Çok Çok teşekkürlerimi sunuyorum. Forum da paylaştığınız hikayeler size mi ait?
Şiir yazıyorum, hikaye yazıyorum, program sunuyorum, uluslar arası kültür sanat ödüllerim var. Vs. Övünmek için söylemiyorum.
Bu dünyanın altınıda biliyoruz, üstünü de.
Gerçek şu ki, bu dünyadan geçip gidiyoruz o yüzden büyüklenmeye gerek yok.En doğru gerçek bence sevgi.
-
@Mertaşkın Vay canına! Böyle bir şey beklemiyordum. Hangi dallarda ödülleriniz var ve hangi programlarda sunuculuk yaptınız? Şu andan itibaren sizi dinlemek isterim. Çünkü benim pek işe yarar olduğum söylenemez dünya için. Bu arada sizin kaleminiz de çok güçlü hikayelerinizi okuyorum.
-
@bagimsizkoala @Mertaşkın bizim medar-i iftiharimizdir
-
@phi Mutlaka mutlaka ne hoş
-
@phi, içinde söyledi: Marianne Williamson
@bagimsizkoala @Mertaşkın bizim medar-i iftiharimizdir
Teşekkürler phi,
O sizin güzel kalbiniz, güzel düşünceleriniz.
Çok naziksiniz.
-
@bagimsizkoala, içinde söyledi: Marianne Williamson
@Mertaşkın Vay canına! Böyle bir şey beklemiyordum. Hangi dallarda ödülleriniz var ve hangi programlarda sunuculuk yaptınız? Şu andan itibaren sizi dinlemek isterim. Çünkü benim pek işe yarar olduğum söylenemez dünya için. Bu arada sizin kaleminiz de çok güçlü hikayelerinizi okuyorum.
Çok teşekkürler.
Yaşanmış hikayelerden yazıyorum. Heyecan için biraz eklemeler yapıyorum.Sunuculuğum, radyo tv de. Ünlü kişilerle söyleşiler, il müdürleri ile ciddi programlar, aşırı paralı kişilerle koordinasyonlu iş ilişkileri gibi konularda programlar sunuyorum.
Bir gün dinlersiniz inşallah. Çok isterim.
-
@Mertaşkın programların kayıtlı videoları var mı paylaşabileceğiniz? Ben çok mutlu oldum sizinle tanıştığım için.
-
Evet bolca var ama paylaşmıyorum.
Ses olarak bir tane var edebiyat bölümünde sanırım. -
@Mertaşkın ses kaydın mı vardı
-
@smile, içinde söyledi: Marianne Williamson
@Mertaşkın ses kaydın mı vardı
https://efelsefe.com/topic/183/ses-aşk-sendedir/7
Ask olsun @smile
-
@phi yaa