Şikayet & Öneri & Talep
-
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyerek başlayayım,
"Ev sahibinin hiç mi suçu yok" diye bir deyim vardı sanırım.
Ben suçumun farkındayım. İlk hakareti etmesemde okuyuculardan da özür de dilemiştim farkındaysanız. Fakat bu çirkin manzaraya yol açmış durumun yaşanmasına engel olmak, yazılanları denetlemek sizin sorumluluğunuz değil mi?. İlk mesajımda hakarete uğradığımı belirtip(bkz:228); çözüm sunmuş(iletiyi(hakareti) raporla butonunuz yok) sizi uyarmıştım farkındaysanız. Kıvılcıma müdahale ederseniz yangın yaşanmamış olur. Sanırım "utan(ma)dırma " hususunda haklısınız. Yönetici olmak, otorite sahibi olmak, yani bir şeylere sahip olmak kusursuz tam sorumluluğu beraberinde getirir. Japonlar bu hususun tam bilincindedir. Dünyanın bence en onurlu, en karakterli insanlarıdırlar, kendilerine imreniyorum. Kendi sorumluluklarından birileri etkilendiği zaman harekiri yapıyorlar. Burada kimse ölmedi ama böylesi bir durumda ölebilir de. Sudan sebep ağız dalaşından insanlar birbirini öldürüyor.Neyse, bu durumdan ne ders çıkarmalıyız? Sakıncalı iletiyi raporla/bildir özelliği getirmeliyiz. Ki, kıvılcımı yangına dönüşmeden söndürelim. Yanlışsam lütfen düzeltin. Yeni senenin sağlık, mutluluk, refah getirmesi dileklerimle, Saygı ve sevgiler.
-
@phi , hakaretlere ve aşağılayıcı tavırlara ben başlamadım. Beni sürekli tekrarlatma, üyeliğimi sil lütfen.
@Sputnik , ben keriz değilim. Bana yazılan mesajlarda tür laf sokma girişimi olduğunu şıp diye anlarım ve altında kalmam. Bu olayı başından beri izlemediysen, sana ayrıyeten açıklamanın anlamı yok. Mâlum şahıs ne tür bir çam devirdiğini hınzır gibi biliyor. İstediği kadar kazı çevirsin, farketmez.
-
Bu ileti silindi!
-
@phi, bu foruma çok emeğim geçti. Bari bunun hatırına üyeliğimi sil.
-
@kereste kendi uyeligimi silerim seninkini silmem o derece.
-
@phi, o zaman ben bir süre burada yokum. Yeni bir ortam oluşursa belki gelirim.
Bu arada @DemoKratos ´a da teşekkür ederim, çünkü mâlum meseleyi hiç uzatmadan doğru teşhis etti. -
@kereste abi uzatma lutfen rica ediyorum, bir daha hakaret olursa gerekeni yaparim ben ama sen de etme.
-
İlk hakareti eden ben değilim. Bu post numarası, ile sabittir. Aksini iddia eden bundan bir önceki postta benim hakaret içeren kelimemi göstermek zorundadır. Ben dedim oldu(ilk o etti) diye bir ispat kavramı, hukuk metodolojsi bu gezegende yok. Dilimizde hakaret sayılan sayılmayan kelimeler bellidir. Aksini iddia eden iddiasını kanıtlamak zorundadır.
Körmüsünüz birader? Sil diye orada 262. postta göstermişiz. Burada bile 261' inci postda malum şahıs #### "hınzır" demiş. Gereğini bana değil hakaretlere devam edene yapacaksınız!. "Domuz"muş, " domuz"senin sülalendir ulan.
Kayırmacılık yapacaksanız o vakit forum değil kendinize üye alınmayan sadece istediklerinize yazı yazdıracak blog açmalısınız. Böyle saçmalık ol(a)maz. Esefle, hayretle karşılıyorum. Hiç yaıkıştıramadım tarafsız olması gereken bir forum sahibine bunu gerçekten... Pes yani.
@kafirimam mahlaslı üyeniz emeksizmiydi de üyeliğini sildiniz? -
@house kayirma nerde var anlamadim?
-
@kafirimam mahlaslı üyeniz emeksizmiydi de üyeliğini sildiniz?
Üyeliğimi sil diyor silmiyorsunuz. Oda durup durup hakarete devam ediyor bana...
-
@house tas varsa dok hocam, sorun yok. kafir imam'in da emegi var elbette, burada emek veren herkese de deger veriyorum. kafir imamin uyeligi neden silindi kismini merak ediyorsan soyleyeyim, kayitli olan bir suru nicki vardi ve bu nickler ile kendi kendine yazisiyordu. diger bir husus kullanicilari rahatsiz ediyordu ozel mesajlasmadan. bir cok kez uyarmama ragmen devam etti. daha ozel bilgilerde vermemi ister misin?
-
@phi, uzatmıyorum. Yapmadığım bir şeyi hiçkimse bana yamayamaz. House´in olduğu forumda durmam. Konuyu değiştiren ve hakareti başlatan bizzat kendisi. Bunu daha evvel söylemiştim zaten.