Şikayet & Öneri & Talep
-
site değişikliğemi uğradı yoksa sadecebenim mi öyle???
-
Site değişikliğe uğramış.
-
Guzel olmamis mi
-
@phi Ben beğendim.
Diğer üyelerinde görüşlerini almak lazım. -
güzel görünüyor..
-
@nejdet-evren bir kac dokunus yaptik. sagolsun @TENTEN de yalniz birakmadi bu surecte.
-
emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum, varolun...
-
@nejdet-evren, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum, varolun...
herkes beğenmiş çok güzel
-
@Fides , seni yeniden görmek güzel, sevindim...
-
mozilla da site açılmıyor, bilginiz olsun
-
@nejdet-evren dns lerde sorun yasadik 1-2 saate duzelir abi.
-
@Fides , seni yeniden görmek güzel, sevindim...
tanıyamadım ama???
-
@Fides felsefe.net de de fides isimli bir arkadaşımız vardı, tanıyamadığınıza göre nickname benzerliği var demektir. O zaman hoş geldiniz demek düşer...
-
@Fides felsefe.net de de fides isimli bir arkadaşımız vardı, tanıyamadığınıza göre nickname benzerliği var demektir. O zaman hoş geldiniz demek düşer...
hayır o değilim özür
-
@Fides ; özür dileyecek bir husus yok. Yanılgı bana ait, sorun değil. Sözünü ettiğim kişi bu alandan küserek gitmişti, yeniden gelmiş olabileceğini düşündüm, ancak nickname konusunda daha dikkatli olmam gerektiğini anlamış bulunuyorum; teşekkür ederim...
-
Burada bir yanlışlık var gibi...
Benim bildiğim son başlıklar forumun en üzerinde olur, son yorumlar da forumun yan tarafında olur.
Çünkü önce son başlıklara bakılır son yorumlar daha sonra gelir.
Örneğin son başlıkların ne olduğunu bilmeyen son yorumlarla empati kurmakta zorlanır.
Bu nedenle forumun bu konuda önceki durumu bence daha iyiydi. -
Alıntı yaptığı halde alıntı yaptığını yazmayan katılımcılar olduğunu görüyorum. Sürekli alıntı yapılarak forumlarda başlık açmak da forumun temel dinamiğine uymuyor...Bu konulara dikkat edilmesini istirham ederim. Bu husus "forum kuralları" na ilave edilecek, bilginiz olsun istedim...
-
@nejdet-evren neyi kastediyorsunuz?
Kurandaki cümleleri alıntı yaparak konu açınca altına ne yazalım copyright Cebrail mi diyelim. Alıntı yaptığım sayfadaki kişisel cümlelerin ve yorumların hiçbiri yok dikkani çekerim. Elbette kuran cümlelerini tek tek sayfa çevirip yazacak halim yok. Elbette digital ortama aktarılmış kuran cümleleri anonimdir isteyen istediği yerden alır.Şunu da belirteyim ki benim yazdığım herşey anonimdir ve istediğiniz kadar kopyalayıp yapıştırın.
-
@kâfir-imam , anonim alıntılarda kaynak göstermeyebilirsiniz ve ben genel olarak bir değerlendirmede bulunmuştum; forum kuralı olarak benimsenmesi için...ayrıca kaynak göstermek her zaman araştırma yapmak isteyenin başvurmak istediğinde ulaşmasını kolaylaştıran bir yöntem, bu nedenle önemsiyorum...
-
Sorun olmayan şeyleri sorun etmemek gerekiyor. Eğer bir alıntının gerçeğe uymadığı şüphesi olursa kaynak istenir. Ne denmiş örneğin kaynağına aykırılık şüphesi olan? Var mı böyle bir tereddüt? Varsa şu verdiğin bilginin kaynağı nedir verebilir misin diye sorulur. Gösteremezse o zaman bir şey denir.
Sohbetler böyle yürür yani. Neyin mesela kaynağı verilmemiş de aslına uygunluğu da şüpheli? Bunu söylemeden olmaz yani, afaki dedikleri türden olur.