Şikayet & Öneri & Talep
-
@kâfir-imam , anonim alıntılarda kaynak göstermeyebilirsiniz ve ben genel olarak bir değerlendirmede bulunmuştum; forum kuralı olarak benimsenmesi için...ayrıca kaynak göstermek her zaman araştırma yapmak isteyenin başvurmak istediğinde ulaşmasını kolaylaştıran bir yöntem, bu nedenle önemsiyorum...
-
Sorun olmayan şeyleri sorun etmemek gerekiyor. Eğer bir alıntının gerçeğe uymadığı şüphesi olursa kaynak istenir. Ne denmiş örneğin kaynağına aykırılık şüphesi olan? Var mı böyle bir tereddüt? Varsa şu verdiğin bilginin kaynağı nedir verebilir misin diye sorulur. Gösteremezse o zaman bir şey denir.
Sohbetler böyle yürür yani. Neyin mesela kaynağı verilmemiş de aslına uygunluğu da şüpheli? Bunu söylemeden olmaz yani, afaki dedikleri türden olur.
-
@DemoKratos simdi soyle bir durum var telif olarak bilisime sikayet edilirse ki sitemiz gunumuz sartlarina gore 'sivri' diye tabir edecegimiz bir site suan icin bizbizeyiz ama ilerde farkli renkler katildiginda kalabaliklastigimizda muhakkak cimer sikayetleri baslayacaktir ki bunu ben diger sitede yasadim. Telif sikayetlerinde epey sorun yasaniyor efendim kisacasi. Diger dusunceler zaten kullaniciyi baglar sorun degil, onu goze aliyor ki yaziyor
-
@phi telif hakkı söz konusu olacak bir yazıysa tabii ki öyle, ona şüphe yok. Yani al bir makaleyi, kendin yazmış gibi koy olmaz tabii ki öyle şey.
Aslında çok doğru da söylüyorsun, kamuoyunu endişeye sevkedecek filan diye yasa çıkardılar, dolar yükseliyor desen vay kamuoyunda endişe yarattın gel buraya diyecekler aslında.
Kamoyu endişelenemsin diye bakmayın yükseldiğine düşer düşer allağın izniyle demek lazım!
-
@DemoKratos yok o tur konularda bir talepleri olursa sistemden goremiyoruz edemiyoruz der oyalarim, fakat telif daha farkli bir durum.
Kisisel yazilarda iletilerde eger bir yasa ihlali varsa once uyarip yaziyi kaldirmanizi istiyorlar. Kaldirmaz devam edilirse sorun. Ama telifte oyle degil, telifte direkt bu bizim diyerek olayi yargiya tasiyorlar.
-
ben kafiri şikayet ettim
halkı kin ve nefret söylemleriyle teröre ve fetoya yardım ve yataklık yapıyor diye -
@Fides, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
ben kafiri şikayet ettim
halkı kin ve nefret söylemleriyle teröre ve fetoya yardım ve yataklık yapıyor diye*. Benim fikirlerim nettir. Fetö hakkında Twitter'da ki yazılarımı herkes bilir.
Daha önce savcılğa gitmişliğim var onu senin gibi korkaklar anlamazlar. Hep güçlünün arkasına sığınıp güçlü gibi görünen asalak bitler gibisiniz.
-
Arkadaslar konuyu uzatmayalim, hakaretlerden uzak duralim lutfen.
-
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
hayata o kadar negatif ve agresif bakıyorki şaka anlayışını bile yitirmiş
üzüldüm bak şimdi
ama hala hakaretler -
iii geceler
-
Eski KullanıcıFides başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
üzüldüm bak şimdi
ama hala hakaretlerPsikoloji bilimine inanırım ama saçma hayaletleri ve saçma dini argümanlara inanmam. Şimdi bu hekaret mi oluyor.
Psikoloğum olmak mı istiyorsun? Sen benim varlığımı görmedin sadece yazdığımı biliyorsun.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
üzüldüm bak şimdi
ama hala hakaretlerPsikoloji bilimine inanırım ama saçma hayaletleri ve saçma dini argümanlara inanmam. Şimdi bu hekaret mi oluyor.
Psikoloğum olmak mı istiyorsun? Sen benim varlığımı görmedin sadece yazdığımı biliyorsun.
hayır birşeyin olmak istemiyorum
çok güzel bilgilerinin hakaretlerle gölgelenmesini istemiyorum
bunu yapman içinde saygılı olman lazım diyorum -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
üzüldüm bak şimdi
hayır birşeyin olmak istemiyorum
çok güzel bilgilerinin hakaretlerle gölgelenmesini istemiyorum
bunu yapman içinde saygılı olman lazım diyorumTeşekkürler ama duygusuz biriyim bunu da her halimle belli ediyorum zaten.
-
Bir türlü anlatamıyoruz inanç suçu diye bir şey yoktur. Birisi Kuran bir tanrıdan geldi diye inanır, inançtır, diğeri insan ürünüdür der. İkisine de bir yaptırım olamaz.
İnanç, fikir suç olmaz. Bunları dayatmak suç olur. İnancını, fikrini ifade etmek hakaret olamaz.
Şimdi birisi Hristiyan ve İsa'dan sonra peygamber gelmediğine inanıyor. Dolayısıyla Muhammed sahte peygamberdir diyor. Yani ne yapsın inancı öyle. İnancı öyle olmasa Müslüman olurdu.
Şimdi bu kişi Muhammed'e hakaret mi ediyor, hayır inancını ifade ediyor. İnancı ifade etme özgürlüğü en temel insan haklarındandır.
Sen şimdi buna diyorsun ki gel son peygambere inan. Yok o peygamber değil son peygamber İsa'dır diyor. Hakaret etti peygamberime yalancı dedi mi diyeceksin? İnanmıyor yahu, zorla mı?
Eller gerçekten de aya bunlar yaya yani, yalınayak hem de. Kuran tanrı sözüdür demek de insan sözüdür demek de eşittir, ikisi de kişiseldir, kimseyi bağlamaz. Şunu bir anlayamadı bu halk.
-
@kâfir-imam üzüldüm oysa insana dair çok güzel duygular va
-
Hoş görünüyor, emeğinize sağlık
-
@bagimsizkoala uzun zamandir goremedik sizleri
-
sözlük kısmına yazılmıyor
sadece okunuyor
neden olaki??
-
sadece okunuyor
neden olaki??
Adı üstünde sözlük. Tartışma yeri değil orası.
-
@TENTEN, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
sadece okunuyor
neden olaki??
Adı üstünde sözlük. Tartışma yeri değil orası.
teşekkür ederim anladım şimdi