Şikayet & Öneri & Talep
-
Tamam, şimdi görünüyor.
Sanırım, her güncellemede kayboluyor.
-
Hayir, forumun guncellemesi ile kullandigi eklentilerin guncellemesi farkli. Forum guncellendiginde kullandigimiz bir eklentinin de ona uyunmlu guncellemesini istiyor eger uygun degilse eklenti pasif duruma getiriyor sistem. O yuzden forumu yazanlarin cikarttigi eklentileri kullanmaya calisiyoruz. Bu eklentide onlardan biri
-
edebiyat sayfasında, öykü, şiir, makale gibi başlıkların açılması gelişkin bir yapı oluşturur kanısındayım, ne dersiniz?
-
@nejdet-evren alt forum olarak mi diyorsun abi?
-
aynen, kategori olarak...
-
Tamam acalim abi
-
Şu sağ üstteki bildirim simgesinde kim hangi başlıkta bildirim yapmış bilinemiyor, tıklayınca kayboluyor.
-
Yeni bir konu açarken etiket iliştiremiyorum, çünkü onun nerede olduĝunu göremiyorum. Hal böyle olunca yeni konu açamıyorum.
-
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Yeni bir konu açarken etiket iliştiremiyorum, çünkü onun nerede olduĝunu göremiyorum. Hal böyle olunca yeni konu açamıyorum.
En altta "etiketleri buraya girin. " yazıyor.
O çıkmıyorsa ekran resmi atabilir misin? -
-
Şimdi gördüm, seçtiĝım tema kapkara olduĝu için, en altaki yeri görmek pek mümkün deĝil.
-
Karanlık temaya bir hayli alıştım sayılır.
-
@kereste dark temalar icinde Nord'u kullanmani tavsiye ederim. Default ve Nord tema uzerinde calismalar yapildi digerleri deaktif sayilabilir.
-
@phi
Sol tarafta okunmamış diye bir yer var. Bunun kaldırılması yerinde olur, çünkü herkes her konuyu okumak zorunda deĝil. Bu şekilde zorla oraya girme teşviki var gibi. Okundu diye onaylamadan veya okumadan gitmiyor.
Zaten en son yazılmış konuları saĝ tarafta ve üst tarata görüyoruz ki bu tamamen yeterli. -
cep telefonu icin ideal o.
-
Olsun; ben forumlarda cep telefonu kullanmıyorum.
Zaten cep telefonundan forumlarda yazmak per verimli deĝil. -
Ayrıca okundu olarak işaretlendiĝinde okunmayan konunun okunma sayısı yükseliyor mu?
-
Hayir oyle birsey oldugunu dusunmuyorum
-
@phi
Sanırım orada bir hata var. Okundu olarak mevzunu dener misin?
Ben beceremedim. -
Tamam; benim hatamdı.
Gerek kalmadı.