Şikayet & Öneri & Talep
-
draft abi o ozelligi yani sen direkt quick replydan ilerle
-
Siteye ne oldu böyle? Çok farkılı görünüyor düzeltebiliyormuyuz?
-
@Fides, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Siteye ne oldu böyle? Çok farkılı görünüyor düzeltebiliyormuyuz?
siteye birsey olmadi sadece versiyonumuz yukseltildi, kullanilan alt yapi degisti.
-
Çok karışık olmuş neyse
-
ilkin ben de bocalamıştım, lakin kısa sürede anlaşılıyor..
-
@Fides, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Çok karışık olmuş neyse
Eşyalarımın yerini değiştirmeyin aradığımı bulamıyorum.
Sırf arayüz değişti diye birçok bilgisayar programını(ofis, çizim, cnc vb ) kullanamıyorum. Bildiklerimin çoğunuda unuttum.
-
@TENTEN ben de başkasının evindeyim hissiyatı yaşıyorum :))
-
@phi
Nereye kayboldu yine şu güzelim emojiler?! -
gelmedi mi
-
Tamam, şimdi görünüyor.
Sanırım, her güncellemede kayboluyor.
-
Hayir, forumun guncellemesi ile kullandigi eklentilerin guncellemesi farkli. Forum guncellendiginde kullandigimiz bir eklentinin de ona uyunmlu guncellemesini istiyor eger uygun degilse eklenti pasif duruma getiriyor sistem. O yuzden forumu yazanlarin cikarttigi eklentileri kullanmaya calisiyoruz. Bu eklentide onlardan biri
-
edebiyat sayfasında, öykü, şiir, makale gibi başlıkların açılması gelişkin bir yapı oluşturur kanısındayım, ne dersiniz?
-
@nejdet-evren alt forum olarak mi diyorsun abi?
-
aynen, kategori olarak...
-
Tamam acalim abi
-
Şu sağ üstteki bildirim simgesinde kim hangi başlıkta bildirim yapmış bilinemiyor, tıklayınca kayboluyor.
-
Yeni bir konu açarken etiket iliştiremiyorum, çünkü onun nerede olduĝunu göremiyorum. Hal böyle olunca yeni konu açamıyorum.
-
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Yeni bir konu açarken etiket iliştiremiyorum, çünkü onun nerede olduĝunu göremiyorum. Hal böyle olunca yeni konu açamıyorum.
En altta "etiketleri buraya girin. " yazıyor.
O çıkmıyorsa ekran resmi atabilir misin? -
-
Şimdi gördüm, seçtiĝım tema kapkara olduĝu için, en altaki yeri görmek pek mümkün deĝil.