Ne kadar tel gerekli
-
1 santimetre çapında silindire 1 milimetre çapındaki bakır teli yapışık olarak 100 tur sararsam kaç santimetre uzunluğunda bakır tel gerekir?
-
@TENTEN cevap yok herhalde
-
@phi kaç gün bekleyeyim?
-
@TENTEN Mahmut özer matematikte devrim yapacak az daha sabret bu soruyu çözen bir nesil yetiştirecek ücretli ögretmenleriyle
-
-
-
@TENTEN bu matematik beni asar
-
@zafiRa Ben eğitim fakültesi mezunuyum. Sözelci olmama rağmen yaşayış içerisindeyken matematiğe her alanda ihtiyaç duyuyoruz. Ama bir matematikçi kadar tabi ki olamaz. İlgilenilen alanlar farklı. O zaman herkes matematiği bilmek zorunda ise herkes Türkçe dilbilgisi kurallarını da bilsin. Fiilde çatıdan tut ek fiile kadar. Saçma yani o zaman neden alan seçiyoruz? Herkes her konuyu bilsin.
-
@bagimsizkoala çok haklı bir serzeniş bu. Sorun şu ki Bakan bey egitim fakultesi mezunu degil bir muhendis sanirim kendi alanına yatırım yapmak istiyor yada o taraftan bakabiliyor bilemiyorum oysa herkesin zeka alanı ve kapasitesi farklıdır ve herkes kendi ilgi ve yetenekleri dogrultusunda gelişim gösterebilir fazlası için çabalamak yorar insanı. Hiç bir kuş yüzmeye hiç bir balık uçmaya zorlanamaz degil mi
-
Sayısal bölüm okudum ama matematik derslerim sözel derslerim gibi iyi değildi.
Mühendis değil teknisyenim.
@phi sayısalcısın ama şair olmuşsun. -
@TENTEN sag elim ve sag ayagimi kullaniyorum yapacak birsey yok