Cevap ver..!!!
-
@zafiRa, içinde söyledi: Cevap ver..!!!
@Mertaşkın benim dogrularımla seninkiler aynı mı yani
Hayır doğrular tektir. Yalnızca tek..
Sandıklarımız doğru olmayabilir.
-
@TENTEN o vakit tek tekrarda başarabilen şanslı mı? madem seçim yapamıyoruz.
-
@Mertaşkın ne kadar bakış açısı varsa o kadar dogru vardır. Hiç bir problemin yalnizca bir çözümü olmaz
-
Sayın @Mertaşkın beni anlamamak için özellikle çırpınıyormuşsunuz hissine kapıldım. Ben sadece sorunuza cevaben hayatımıza dair seçimleri biz yapıyoruz dedim. Bizim istediklerimiz oluyor/olmuyor. Ama olduğu zaman sıradaki tercihle devam ediyoruz. Olmuyorsa olmayan durumdan bir sonraki tercihe geçiyoruz.
-
@bagimsizkoala, içinde söyledi: Cevap ver..!!!
Sayın @Mertaşkın beni anlamamak için özellikle çırpınıyormuşsunuz hissine kapıldım. Ben sadece sorunuza cevaben hayatımıza dair seçimleri biz yapıyoruz dedim. Bizim istediklerimiz oluyor/olmuyor. Ama olduğu zaman sıradaki tercihle devam ediyoruz. Olmuyorsa olmayan durumdan bir sonraki tercihe geçiyoruz.
Ben baktığım gibi bakmalısın.
Benim gördüğüm gibi görmelisin.
O zaman benim senden istediğim cevabı verebilirsin.
Senin cevapların yeterli gelmiyor. O yüzden çabalıyorum. Seni en iyi ben anlarım.
-
@Mertaşkın Senin baktığın gibi bakarsam veya insanlarında senin gözünden görmesini istiyorsan nedendir ki bu soru? Özgün ol filan diyoruz. Çeliyorsunuz sayın @Mertaşkın.
-
@bagimsizkoala, içinde söyledi: Cevap ver..!!!
@Mertaşkın Senin baktığın gibi bakarsam veya insanlarında senin gözünden görmesini istiyorsan nedendir ki bu soru? Özgün ol filan diyoruz. Çeliyorsunuz sayın @Mertaşkın.
Derin konuşabilirim.
Aklına girebilirim.
Karşına dikilebilirim.Biz aynıyız Buse,
Konuşursam uykuların kaçar, uyuyamazsınız..!?!!
-
@Mertaşkın Aynı olduğumuzu düşünmüyorum. Her birey birbirinden oldukça farklıdır. Aklıma kolay kolay girebileceğini düşünmüyorum. Aklıma sadığım.
Soruna cevap verdiğimi düşünüyorum.
-
@bagimsizkoala öğrenciler robot olsaydı tek seferde dersi anlatırdın. Hepsi aynı notu alırdı.
-
@Mertaşkın, içinde söyledi: Cevap ver..!!!
Hayat bizim seçimlerimiz mi?
Bence hayır; özünde duyu organlarımızın kölesiyiz, çünkü gerçeğe onlar sayesinde ulaşıyoruz. Ancak yalın gerçeğin ne kadarı duyu organlarımız sayesinde bize ulaşıyor?
Bize verilen mecburi yaşam mı?
Mecburiyet yok aslında; isteyen ve becerebilen hayatına son verebilir. Ancak doğamızda var olan bir şey var. Hayatta kalma içgüdüsü. Bu içgüdü bizi sürekli kamçılıyor.