SEVGİNİN GÜCÜ
-
Mathilda : Leon, sanırım bir şekilde sana aşık oluyorum. Bu başıma ilk gez geliyor, biliyor musun?
Leon : Daha önce hiç aşık olmadıysan, bunun aşk olduğunu nerden biliyorsun ?
Mathilda : Çünkü hissediyorum.
Leon : Nerede ?
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti. -
Mathilda : Leon, sanırım bir şekilde sana aşık oluyorum. Bu başıma ilk gez geliyor, biliyor musun?
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti.@bagimsizkoala, içinde söyledi: SEVGİNİN GÜCÜ
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti.Aglayinca gecmiyor, anliyor musun?
-
@bagimsizkoala, içinde söyledi: SEVGİNİN GÜCÜ
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti.Aglayinca gecmiyor, anliyor musun?
@phi, içinde söyledi: SEVGİNİN GÜCÜ
@bagimsizkoala, içinde söyledi: SEVGİNİN GÜCÜ
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti.Aglayinca geciyor, anliyor musun?
"Mathilda; Ağlayınca geçmiyor, anlıyor musun?"
Doğrusu bu değil miydi?
-
Ben oyle hatirliyorum.
-
@phi burada böyle bir söz geçmiyor ki
-
@phi burada böyle bir söz geçmiyor ki
@bagimsizkoala geciyor demedim ki

-
@bagimsizkoala geciyor demedim ki

@phi Ama ağlayınca geçiyor gibi bir söz filmde geçmiyor diye biliyorum
-
@phi Ama ağlayınca geçiyor gibi bir söz filmde geçmiyor diye biliyorum
@bagimsizkoala duzelttim o halde.
-
Ne kült film ama değil mi! Sinema tarihinin böyle çakılmış yıldızlarından. Yani psikolojik çözümlemeler konusunda psikoloji dersinde anlatılacak bir başyapıt.
Müthişti, hiç unutmadığım, ölene kadar belleğimde kalacak filmlerden.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş