sanal dergi
-
@nejdet-evren Gerçekten insanı arafta bırakan bir durum.
Sınırlamak da sınırlamamak da mantıklı. Hangi sonuca bağlandığından bağımsız bir şekilde üretimde bulunacağını belirtmek isterim.
-
geri-bildirimlere göre phi, bağımsızkoala, Struma ve ben dergi konusunda olumlu yanıt vermiş bulunuyoruz. ancak büyük çoğunluk hala sessiz....
-
Sayın forum sakinleri herhangi bir dönüş sağlanmadı hala. Katılmak istemiyorsanız bile "ben katılmayacağım." dönütünü vermelisiniz. Kararlarınızı bekliyorum.
-
Ilk olumsuz yanıtı vermek istemedim ama madem bir karar verilecek... yazma konusunda çok iyi olduğumu düşünmüyorum ama keyifle okuyacagım yazılarınızı.
-
Keşke bu konuya dair fikirler gelse de nihayete erdirsek.
-
Ben istekliyim hala ama karar aşaması bir türlü sonuca gelmiyor. İki kişiyle yapılacak bir iş değil zaten. Olmayacaksa planlamanın bir manası yok gibi.
-
doğrusu ben de bir türlü yoğunlaşamadım; konsantrem bozuldu gibi, seçtiğim konunun etrafında fır dönüyorum lakin iyonlaşacak sanki! bir türlü kalem kağıda dokunamadım...Ancak her hal ve şartta bu makeleyi tamamlayacağım. Sanal dergiyi çıkaramaz isek ilk yayınımı insanokur.org da yapmam gerekecek, sonra burada da paylaşırım...
-
Katılmcı arkadaşlar, çalışmalarınız ne aşamada?
-
Nejdet Bey öncelikle iyi forumlar dilerim. Bahsettiğim ailevi sağlık problemi nedeniyle herhangi bir şekilde başlayamadım açıkçası.
Konu başlığım hazır. En yakın zamanda başlayacağım.
Geç kaldım farkındayım ama telafi edeceğim. -
@Struma , Öncelikle geçmiş olsun. Sağlık, beden bütünlüğünü koruma, yaşama hakları en kutsal haklardandır; bu nedenle sağlığınıza kavuşmanızın önceliğini teslim ediyorum ve acil şifalar diliyorum.
-
@nejdet-evren, içinde söyledi: sanal dergi
@Struma , Öncelikle geçmiş olsun. Sağlık, beden bütünlüğünü koruma, yaşama hakları en kutsal haklardandır; bu nedenle sağlığınıza kavuşmanızın önceliğini teslim ediyorum ve acil şifalar diliyorum.
Çok teşekkür ederim
-
Okumasını çok seven birisiyim; keşte okuma potansiyelim kadar yazma potansiyelim de olsaydı, diyorum bazen. Çünkü yazmak, düşünceleri kağıda dökmek ve bunu yaparken akıcı bir yazı stili kullanmak, her yiğidin harcı değil maalesef.
Birçok şey sıkı çalışmayla olmasına olur ancak etkili yazmak, daha doğrusu, yazdıklarınızı başkalarının keyifle okumasını sağlayabilmek için, bir hayli yetenekte gerekli. Ufak tefek yazılar veya mini hikayeler yazabilirim belki; makale falan benim boyumu aşar herhalde.
Uzun lafın kısası...bu işe soyunan arkadaşlara bol başarılar dilerim.
-
@kereste , yazmaya başlamışsın arkadaş; tebrikler...
-
-
https://www.insanokur.org/covid-19-mu-liberal-virus-mu-nejdet-evren/
Muhterem
Kaleminizin bir hayli güçlü olduğunu buradaki yazılarınızdan tahmin etmiştim aslında. Beni yanıltmadınız. Diğer yazılarınızı da takip ediyorum; haberiniz olsun. -
https://www.insanokur.org/covid-19-mu-liberal-virus-mu-nejdet-evren/
abi mukemmel bir yazi olmus burada paylastin mi takip edemedim.
Ayrica kardes site olarak insanokuru benimseyebiliriz tanidigin var ise?
-
@phi , sevgili phi, yukarıda yazdığım gibi dergi için hazırladım. Lakin dergi olmaz ise insanokur.org da yayınlayıp burada paylaşacağım diye. İnsanokur.org da yayınlandı ve ben de link verdim. İstersen burada da açılımlı olarak paylaşabilirim.
Ayrıca 2008 nden beri insanokur.org ve cafrande.org sitelerini izliyorum kurucularını da tanıyorum. 2008 den beri insanokur.org da makalelerim yayınlanıyor ve yazarlar listesindeyim ; kardeş site olarak eklemenden memnuniyet duyacaklardır...Ben de...
Çok eteşekkür ediyorum...
-
Merhaba arkadaşlar, konu başlığı açılalı neredeyse iki yıl olmuş, az bir süre sayılmaz; ve bu zaman dilimi içinde yeni katılımcı arkadaşlarla ve yeni konularla paylaşımların daha bir zenginleştiğini, çeşitlendiğini görüyorum; sevindirici bir tablo; zira okumanın giderek gündemden düşürüldüğü, hele felsefenin esamesinin okunmadığı bu zamanda bunun ne kadar önemli ve değerli olduğunu açıklamama, dile getirmeme gerek olmadığını düşünüyorum. Madem 2024 yeni bir yıl, o zaman yeni bir şeyi denemek için yeterliğimizin olduğunu söyleyebilirim; Mart 2024 de kadar ilk sanal deegimizi çıkarabiliriz....Ben varım...
-
@nejdet-evren
Sen ön ayak olursan, neden olmasın?
Ben kendi imkanlarım çerçevesinde elimden gelen desteği vermeye hazırım. -
@kereste ,
çok sağol, bunu hep birlikte yapacağız, kolektif emek ürünü olacak. phi nin de bize sanal dergi için bir format yaratması gerekecek; sanırsam bu konuda elinden geleni esirgemeyecektir.