sanal dergi
-
yorum yok
-
Yazilarinizi benim ile paylasirsaniz bir format haline getirebiliriz. Ayrica konular belirlenirse onun uzerine dagilim yaparak hareket edebiliriz.
PDF seklinde internete yukleyebiliriz.
-
@phi , teşekürler phi, istersen sen bir konu seç, ne dersin?
-
hak, değer, dil, anlamak, biçim önereceğim konu başlıklarından biri olabilir; önersi olan arkadaş belirtirse ortaklaşma olanağımız olacaktır.
-
Dil olsun, çünkü bu organımızı kullanarak evrimsel çığır açtık ve hatta seviye atladık diyebilirim.
-
Bence dergiye yazi paylasacak herkes kendi konusunu kendi secsin, redakte kismina gelince paylasimlari yapariz. Akabinde toplayarak bir tasarima uygular ilk dergimizi cikartmis oluruz.
Bu arada sadece felsefi konularin olmasina gerek yok gundem, mizah, sanat, tarihte olabilir diye dusunuyorum. -
Bir şey sormak istiyorum, bu derginin tam çıkma tarihini belirlesek ben ona göre bir makale yazmayı düşünüyorum gündemle alakalı. Sevgili @phi ortak bir dergi çıkarma günümüz olsun olur mu?
-
@bagimsizkoala makaleler toplandiktan sonra onu duzenleyip pdf haline getirecegiz iste.
suan makale konularini belirliyoruz. -
@phi benim yazmayı düşündüğüm makale gündemden olmasını istedim. Bu belirli günler ve haftalar var ya özel günler hangi tarihe yakın çıkarsa ona yakın bir günü ele almak istedim ondan sordum.
-
@kereste , dil konusu benim de düşündüğümdü, phi nin aktarımına bakacak olursak tüm yazar arkadaşlar konu seçiminde özgür olacak; güzel bir fikir, aynı kanıdayım. sanırım kereste ile aynı konuyu ele alacağız, "dil"...
-
Bu mevzunun ilerlemesi bakımından tez elden bir tarih belirleyelim ki ona göre katkıda bulunmak isteyen forumdaşlar ivedilikle makalesini/yazısını hazırlamaya başlasın. En geç Pazar akşamına kadar bu nokta açıklığa kavuşsun.
@phi , ne diyon buna? -
ocak sonuna kadar hazırlamaya çalışalım diye düşünüyorum; gerekirse 15 günlük bir ek süre de ilave edebiliriz ve mart başında hazır olur derim....
../.
ayrıca önceden söylediğim üzere bir editör, kapak tasarımı ve ön-söz olmalı diye düşünüyorum. -
@nejdet-evren
Şubat başı benim doğum günüm. Bak bunu sevdim işte. -
Peki; asgari/azami kaç safya olsun/olmalı?
-
@kereste, içinde söyledi: sanal dergi
Peki; asgari/azami kaç safya olsun/olmalı?
Okul bitirme ödevi gibi en az 25 sayfa a4 kağıda yazılmış olacak
-
@TENTEN
Abooo.
Ben 1 sayfayı dolduracağımdan şüpheliyim. -
bu konuda sayfa sınırlandırması olmaz; sınır yok arkadaşlar...limit yok...
-
Nejdet abi senin bu konuda tecruben var subat ayinin ikk haftasina deadline koyalim, herkes yazisini paylassin, bende dergi kapagi vs vs calismasi yapayim. Ama konulari belirlememiz gerekiyor.
-
@phi yazdıklarımızı dergide paylaşmalıyız, burada paylaşıma açıp dergiye aktarmamız doğru olmaz düşüncesindeyim; ilk orada yayınlanmalı...kapak tasarımını sen yaparsan sevinirim; ben anlamam, lakin kimse üstlenmediğine göre editörlüğü üstlenebilirim. ön sözü de yazarım...
.../,
konuyu serbest bırakmıştık değil mi? herkes kendisi belirleyip yazacak denmişti, sanırım bu konuda uzlaşma sağlandı.
../.
ancaki kim hangi konuda yazmak istediğini açıklayabilir tabi... -
bir hatırltma yapmak isterim; editörlüğü sakın sansür olarak anlamayınız, sadece yazılar hakkında ön-sözle birlikte kısa bilgi aktarımı olarak düşünmekteyim.