İçeriğe atla
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Popüler
  • Dünya
  • Kategoriler
    • All Categories
    • Individual Categories
  • Gruplar
  • Kullanıcılar
Daralt
Marka Logo

efelsefe

• Kurallar
    • Light
    • Cloudy
    • Dim
    • Dark
  1. Ana Sayfa
  2. Tartışma
  3. Serbest Kürsü
  4. Secim Olursa Kim Kazanir?

Secim Olursa Kim Kazanir?

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Serbest Kürsü
secimerken secim2023 secimleri
11 İleti 5 Yayımlayıcılar 452 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • phiP Çevrimdışı
    phiP Çevrimdışı
    phi
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Söz uçar, yazı kalır. ✌(◕‿-)✌

1 Cevap Son cevap
    0
    • D Çevrimdışı
      D Çevrimdışı
      DemoKratos

Oy kullanmayacağım. Çünkü bu halkın ne yapacağı artık umrumda değil. Listenin başındakine hayatımda tek oy vermeyi bir kenara bırakayım aklımın ucundan dahi geçirmedim. Başka kim olsa oy veririm, farketmez.

phiP ? 2 Cevap Son cevap
      0
      • D DemoKratos

Oy kullanmayacağım. Çünkü bu halkın ne yapacağı artık umrumda değil. Listenin başındakine hayatımda tek oy vermeyi bir kenara bırakayım aklımın ucundan dahi geçirmedim. Başka kim olsa oy veririm, farketmez.

phiP Çevrimdışı
        phiP Çevrimdışı
        phi

@DemoKratos poll sistemi kurdum siteye o sebeple bende gelisiguzel actim inan 🙂

Yoksa benim de umrumda degil 🙂

Söz uçar, yazı kalır. ✌(◕‿-)✌

1 Cevap Son cevap
        0
        • nejdet evrenN Çevrimdışı
          nejdet evrenN Çevrimdışı
          nejdet evren

gençler ve her daim genç kalanlar umursamazlıklarınızı yaşlı bir yürek olarak ret ediyorum; zira, milyonlarca gencin geleceğidir söz konusu olan...

kadınlarını erkeğe muhtaç bir şekilde yaşamaya zorlayan toplumlar, kökten acizdir...

D 1 Cevap Son cevap
          0
          • nejdet evrenN nejdet evren

gençler ve her daim genç kalanlar umursamazlıklarınızı yaşlı bir yürek olarak ret ediyorum; zira, milyonlarca gencin geleceğidir söz konusu olan...

D Çevrimdışı
            D Çevrimdışı
            DemoKratos

@nejdet-evren, içinde söyledi: Secim Olursa Kim Kazanir?

umursamazlıklar

Hayır daha çok umudun azlığı ve tünelin ucundaki iğne ucu kadar zayıf olması kaynaklı bir durum.

Bu halk bu güne kadar sessiz kalmakla ve onaylamakla suçlu bir halk olmuştur. Suçlar bedel ödemeyi gerektirir. Bu halk işlediği suçların bedelinden kurtulamaz. Kurtulursa adaletsizlik olur.

Artık bu halkın durumu kurtarması için çok geç. Bu kadar ağır refleksi doğa kaldırmaz. Bedelini ödetir.

1 Cevap Son cevap
            0
            • D DemoKratos

? Çevrimdışı
              ? Çevrimdışı
              Eski Kullanıcı

@DemoKratos, içinde söyledi: Secim Olursa Kim Kazanir?

Muhalefetin bunca yıl beklemesi de bir garip durum. Yani akp saçtı savurdu şimdi muhalefet iktidar olmayı düşünüp bütün günahları üzerine almaya çalışıyor.

Bu halkın o kadar öngörüsü olsa zaten şuanki siyasetçileri başımızda görmezdik.

Yani Kılıçdaroğlunun çok geç kalmış bir iktidar isteği var.

Gönüllü günah keçisi olmak istiyorlar gibi. MHP %7 lik seçmeni ile ülke yönetiminde söz sahibi oluyor ama CHP %27 ile hiçbir etkisi olmuyor. Bu durumda koyun olan kimdir diye soruyorum. Koyunlaştırılan seçmen muhalefet liderleri aracılığı ile muhalefet seçmenidir.

Sanki anlaşmışlar. O yüzden oy vermenin demokrasicilik oynamanın anlamı yok benim açımdan.

Muhalefet bile demokrasiyi anlamamış. Demokrasi için illa iktidar olmaya gerek yok.

D 1 Cevap Son cevap
              0
              • ? Eski Kullanıcı

Muhalefetin bunca yıl beklemesi de bir garip durum. Yani akp saçtı savurdu şimdi muhalefet iktidar olmayı düşünüp bütün günahları üzerine almaya çalışıyor.

Bu halkın o kadar öngörüsü olsa zaten şuanki siyasetçileri başımızda görmezdik.

Yani Kılıçdaroğlunun çok geç kalmış bir iktidar isteği var.

Gönüllü günah keçisi olmak istiyorlar gibi. MHP %7 lik seçmeni ile ülke yönetiminde söz sahibi oluyor ama CHP %27 ile hiçbir etkisi olmuyor. Bu durumda koyun olan kimdir diye soruyorum. Koyunlaştırılan seçmen muhalefet liderleri aracılığı ile muhalefet seçmenidir.

Sanki anlaşmışlar. O yüzden oy vermenin demokrasicilik oynamanın anlamı yok benim açımdan.

Muhalefet bile demokrasiyi anlamamış. Demokrasi için illa iktidar olmaya gerek yok.

D Çevrimdışı
                D Çevrimdışı
                DemoKratos

@kâfir-imam öncelikle yanlış anlaşılmasın diye belirteyim ankete oy vermiyorum dedim, seçimde oy tabii ki vereceğim. Kılıçdaroğlu yetersiz bir parti lideri ama tek kişi haricinde çobanı da aday gösterseler o tek kişi haricinde herkese oy verilir. O tek kişi gitsin de kim gelirse gelsin. Mantık bu.

? 1 Cevap Son cevap
                0
                • FidesF Çevrimdışı
                  FidesF Çevrimdışı
                  Fides

seçimi şuanki hariç kim kazanırsa kazansın umrumda değil artık

1 Cevap Son cevap
                  1
                  • D DemoKratos

@kâfir-imam öncelikle yanlış anlaşılmasın diye belirteyim ankete oy vermiyorum dedim, seçimde oy tabii ki vereceğim. Kılıçdaroğlu yetersiz bir parti lideri ama tek kişi haricinde çobanı da aday gösterseler o tek kişi haricinde herkese oy verilir. O tek kişi gitsin de kim gelirse gelsin. Mantık bu.

? Çevrimdışı
                    ? Çevrimdışı
                    Eski Kullanıcı

@DemoKratos umarım iktidara yeni gelecek kişi popülist olmaz ve gerçek çözümlere odaklanır. Biliyorum ki Türkiye siyaseti hep dışa bağımlı oldu.

D 1 Cevap Son cevap
                    0
                    • ? Eski Kullanıcı

@DemoKratos umarım iktidara yeni gelecek kişi popülist olmaz ve gerçek çözümlere odaklanır. Biliyorum ki Türkiye siyaseti hep dışa bağımlı oldu.

D Çevrimdışı
                      D Çevrimdışı
                      DemoKratos

@kâfir-imam biat kafası, padişahımız efendimiz, allah başımızdan eksik etmesin kafası gitsin de kafamız iyi bile olsa daha iyisi olur. Eciş bücüş Arap harflerini bırakıp harf devrimi yapıldı diye rahatsız olanlarla çağdaşlık, ilerleme olası değil. Bu kafadan hemen yarın çıkılabilse kâr.

? 1 Cevap Son cevap
                      0
                      • D DemoKratos

@kâfir-imam biat kafası, padişahımız efendimiz, allah başımızdan eksik etmesin kafası gitsin de kafamız iyi bile olsa daha iyisi olur. Eciş bücüş Arap harflerini bırakıp harf devrimi yapıldı diye rahatsız olanlarla çağdaşlık, ilerleme olası değil. Bu kafadan hemen yarın çıkılabilse kâr.

? Çevrimdışı
                        ? Çevrimdışı
                        Eski Kullanıcı

Bizim insanlarımız puta tapmadan yaşayamaz. Sorumluluğu hep başkasına atarak kaçma psikolojisi bu. O yüzden demokrasi pek işlemiyor. Oy verdim ya gerisini sen hallet işte diyorlar bilinçaltlarında.

1 Cevap Son cevap
                        1

Cevap
                        • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                        Cevaplamak için giriş yapın
                        • En eskiden en yeniye
                        • En yeniden en eskiye
                        • En çok oylanan

© 2021- efelsefe.com
                        İzinler Kurallar
                        • Giriş

• Hesabınız yok mu? Kayıt Ol