Secim Olursa Kim Kazanir?
-
Oy kullanmayacağım. Çünkü bu halkın ne yapacağı artık umrumda değil. Listenin başındakine hayatımda tek oy vermeyi bir kenara bırakayım aklımın ucundan dahi geçirmedim. Başka kim olsa oy veririm, farketmez.
-
@DemoKratos poll sistemi kurdum siteye o sebeple bende gelisiguzel actim inan
Yoksa benim de umrumda degil
-
gençler ve her daim genç kalanlar umursamazlıklarınızı yaşlı bir yürek olarak ret ediyorum; zira, milyonlarca gencin geleceğidir söz konusu olan...
-
@nejdet-evren, içinde söyledi: Secim Olursa Kim Kazanir?
umursamazlıklar
Hayır daha çok umudun azlığı ve tünelin ucundaki iğne ucu kadar zayıf olması kaynaklı bir durum.
Bu halk bu güne kadar sessiz kalmakla ve onaylamakla suçlu bir halk olmuştur. Suçlar bedel ödemeyi gerektirir. Bu halk işlediği suçların bedelinden kurtulamaz. Kurtulursa adaletsizlik olur.
Artık bu halkın durumu kurtarması için çok geç. Bu kadar ağır refleksi doğa kaldırmaz. Bedelini ödetir.
-
@DemoKratos, içinde söyledi: Secim Olursa Kim Kazanir?
Oy kullanmayacağım. Çünkü bu halkın ne yapacağı artık umrumda değil. Listenin başındakine hayatımda tek oy vermeyi bir kenara bırakayım aklımın ucundan dahi geçirmedim. Başka kim olsa oy veririm, farketmez.
Muhalefetin bunca yıl beklemesi de bir garip durum. Yani akp saçtı savurdu şimdi muhalefet iktidar olmayı düşünüp bütün günahları üzerine almaya çalışıyor.
Bu halkın o kadar öngörüsü olsa zaten şuanki siyasetçileri başımızda görmezdik.
Yani Kılıçdaroğlunun çok geç kalmış bir iktidar isteği var.
Gönüllü günah keçisi olmak istiyorlar gibi. MHP %7 lik seçmeni ile ülke yönetiminde söz sahibi oluyor ama CHP %27 ile hiçbir etkisi olmuyor. Bu durumda koyun olan kimdir diye soruyorum. Koyunlaştırılan seçmen muhalefet liderleri aracılığı ile muhalefet seçmenidir.
Sanki anlaşmışlar. O yüzden oy vermenin demokrasicilik oynamanın anlamı yok benim açımdan.
Muhalefet bile demokrasiyi anlamamış. Demokrasi için illa iktidar olmaya gerek yok.
-
@kâfir-imam öncelikle yanlış anlaşılmasın diye belirteyim ankete oy vermiyorum dedim, seçimde oy tabii ki vereceğim. Kılıçdaroğlu yetersiz bir parti lideri ama tek kişi haricinde çobanı da aday gösterseler o tek kişi haricinde herkese oy verilir. O tek kişi gitsin de kim gelirse gelsin. Mantık bu.
-
seçimi şuanki hariç kim kazanırsa kazansın umrumda değil artık
-
@DemoKratos umarım iktidara yeni gelecek kişi popülist olmaz ve gerçek çözümlere odaklanır. Biliyorum ki Türkiye siyaseti hep dışa bağımlı oldu.
-
@kâfir-imam biat kafası, padişahımız efendimiz, allah başımızdan eksik etmesin kafası gitsin de kafamız iyi bile olsa daha iyisi olur. Eciş bücüş Arap harflerini bırakıp harf devrimi yapıldı diye rahatsız olanlarla çağdaşlık, ilerleme olası değil. Bu kafadan hemen yarın çıkılabilse kâr.
-
@DemoKratos, içinde söyledi: Secim Olursa Kim Kazanir?
@kâfir-imam biat kafası, padişahımız efendimiz, allah başımızdan eksik etmesin kafası gitsin de kafamız iyi bile olsa daha iyisi olur. Eciş bücüş Arap harflerini bırakıp harf devrimi yapıldı diye rahatsız olanlarla çağdaşlık, ilerleme olası değil. Bu kafadan hemen yarın çıkılabilse kâr.
Bizim insanlarımız puta tapmadan yaşayamaz. Sorumluluğu hep başkasına atarak kaçma psikolojisi bu. O yüzden demokrasi pek işlemiyor. Oy verdim ya gerisini sen hallet işte diyorlar bilinçaltlarında.