Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@GuPSe, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
Filmi izleyesim geldi yine
Harbiden sevimli bir filmmiş. :)))
Bir erkek ve bir sürü kadın.
-
@Mertaşkın hıı enfes ya..
-
@smile müslüm baba yerine sarp abi dene
-
@zafiRa ımm buda güzel evet kulağıma hitap etsin yeter :))
-
Her şey biter, herkes gider
Gün bile kaçar, gecenin koynuna saklanır
Bir tek ben kalırım
Benliğimden taşan sevgim kahve gözlerinde yankılanır
Yaşanmamışları düşünür
Kuytularda üzülürüm.... -
@Efruz
-
-
-
-
-
-
Orjinali kadar güzel olmuş bence -
Bu gönlün içinde dermansız bir yarasın..
-
@MuCiZe aa kurtce dinliosun 🥰
-
@smile evet
-
-
@zafiRa Ah ya çok severim, çok...
-
Neyse zaten hiç halim yok... -
Ben video bırakmayacağım, çünkü önereceğim parça zaten hit. Her yerde zaten, çok sardı.
Bir de ben yorumdan yanayım. Hep yorumlarım, bir şeyi direkt yorumsuz vermeyi sevmem.
Parçamız tabii ki son günlerin bomba hiti "BELLA CİAO"
Bu parçaya kadar Becky G. dikkatimi çekmiş bir sanatçı değildi. Üstün bir dans performansı da yok. Ama şu bir gerçek ki bu eski şarkı hiç kimse tarafından bu kadar güzel yorumlanmadı. Becky G. yani parçayı ateşlemiş, roketlemiş, can vermiş!
Her gün on kere dinlemekten bıkmadığım az parça olur. Bella Ciao bunlardan biri. Mükemmel yani, daha söylenecek sözcük yok, mükemmel.
Eski parçaya yeni yorum deyince aklıma hep Sia gelir. O da eski bir şarkı olan California Dreams'i öyle bir okudu ki, tarih bu şarkının bu kadar güzel okunduğunu hiç yazmadı! Olağanüstüydü, nefes kesiciydi, hâla dinlemekten bıkmadım. Kadın daha başlarken gökyüzünün gri, yaprakların kahverengi olduklarını öyle bir tonlamayla söylüyor ki, ne diyeyim, Sia tanrıçam, sana tapıyorum! Ben böyle muhteşem sesi bir Dolores'te gördüm, bir de Celin Dion'da. Başka da varsa da ben bilmiyorum.
-