Imamoglu Mahkeme Karari
-
Bu karari gercekten anlamis degilim, adam mitinge cagiriyor, davasina gitmiyor, biri ankaradan digeri almanyadan aniden tum programlarini iptal edip geliyorlar. Nasil bir duzen oyun kurgu anlamakta gercekten zorlaniyorum.
Evet mahkeme karari sacma olabilir ama arkadaki kurgu sanki daha sacma gibi.
Neye hazirlik yapiliyor merak ediyorum. -
@phi İmamoğlu ikinci tayyip erdoğandır. Biri Rizeli diğeri Trabzonlu ve ikisi de mütayit. İkisinin çevresi de beklenti içindeler.
Bu ülke yönetimi bir an önce laz mütayitlerden kurtulmalıdır. Ülkeyi babalarının malı sanıyorlar
Dünkü mitingde İmamoğlu diyor ki "yüz metrede bir yemek araçlarımı dizdirdim"
O araçlar babanın malı değil milletindir. Mitinge geliyorlar diye dağıtılan yemek de milletin parasıyla alınmıştır.
Nolmuş yani diyebilirsiniz ama Erdoğan da böyle başladı.
-
@kâfir-imam bence de arkada buyuk mevzular donuyor.
-
@phi bu millet oy vermenin çok da büyük bir şey olmadığını anladığında işler düzelmeye başlar.
Bakın siyasetçilerin tek bir lafı var oy verin diyorlar. Eee sonra gerisini kimse ağzına almıyor. Oy vermek demokrasi değil ki , asıl olan verdiğin oyun hesabını sorabilmek. Ama dediğin gibi kişisel bir beklenti içinde olduklarından sesleri çıkmıyor. En sonunda ucu kendilerine dokununca bağıracak halleri kalmıyor.
-
taktik bir senaryo var ortada; zamana yayıp görmek ve değerlendirmek gerekir; domino taşlarının bir bir düşürülmesi gibi...aslında bu taşlar düşmeli zira irade çok zaman önce yok sayıldı, kayyımlar atandı vs. o zamanlar günlük gülistanlıktı ve büyükşehir belediyesi kazanılmıştı...-kim sayesinde varsın önemsiz olsun- kayyıma göz yumanların Nazi Almanya'sındaki gibi yahudilere, komünistlere ve çingelere yapılan katliamlara sessiz kalmaları gibi...
-
Halkın vijdani duyguları genelde mazlumdan yana olur. ABD-AB abileri İmamoğlunu Cumhurbaşkanlığı için düşünmüşse bu da bir duygu sömürüsü olarak İmamoğlunu hazırlama olayıdır, aynen zamanında birini hazırladıkları gibi.
-
İmamoğlu üzerinden düşünmemiz isteniyor; oysa değil...İmamoğlu olmasa ülke yanacak mı?
-
-
Muhalefeti bölmek için İmamoğlunu parlattılar.hapis cezası onu parlatmak için verildi. İmamoğlu ise niyetini gösterdi. Adam başkanlık hayali kuruyor. Bu çok net.
Altılı masa dedikleri oluşum bunun önlemini almalıdır. Aksi halde 2018 refeeandum hezimetini bir kez daha yaşarlar.
Ha bir de yazın tatile giden CHP seçmeni var. Akp ye hergün küfreden bir CHP fanatiği referandumda 8 kişilik ailesiyle tatile gitti. Geldiğinde yine küfrediyordu.
Yani demem o ki muhalefet özellikle de CHP seçmenini elinde tutmalı. Oy kullanmaya gidene bir şişe büyük rakı vaadinde falan bulunmalı.
Heriflerin başka hayal kurduğu ne var ki?
-
Türkiye'nin bugünlere gelmesinde akp kadar etkisi olan CHP seçmenidir. Hiçbir şeyden vazgeçmeyip herşeyin iyi olmasını istiyorlar.
Seçim günü tatile gidip CHP kazansın istiyorlar. En basiti bu.
Araba almayı protesto etsinler.
Yüksek kiraları protesto etsinler.En lüks arabalar ve en yüksek ev kiraları CHP belediyelerinin sınırları içinde ne tuhaf değil mi?
-
@kâfir-imam bu bakis acisi tam saglikli degil, bagcilarda da ev kiralari ucmus durumda hatta artik sadece rusca ve arapca aciyorlar basliklari sitelerde.
belediyenin ev ve araba konusunda yapacak birseyi yok. buradaki eksiklik bence denetim iki tane zabita ile denetim yapilmaz. enflasyonu kotalar belirleyip aci recete ile yenebilirsin.
ezine peyniri min satis fiyati 60 max 90 de bakalim 100 tl satabilecekler mi? serbest piyasa algisi altinda, tuttugunu gutme mantigi yanlistir. DENETIM SART! -
Mantık gayet basit. Fazla söze gerek yok. Mevcutta olan fazla bile durdu, mümkün olsa hemen yarın gitse süper olur.
Bu gitsin de gelecek olanın kim olduğu önemli değil. Bu duruma düşmek de utanç verici ama yapacak da başka bir şey yok. Elimizdeki kumaş belli çıkabilecek elbise belli.
-
Çalışan ücretli kesim emeğinden fedakarlık etsin isteniyor ama mal biriktirenlere gelince "piyasa böyle napalım" diyorlar.
2014 yılında aldığım maaş 1500 Euro ediyordu. Şimdi 1000 yapmıyor.
Ev kirası Türkiye'de geçim şekli olmuş vaziyette. Bunu bangır bangır gündeme getirip baskı uygulanmalıdır. Nasıl marketçilere terörist diyorlar asıl terörist kiradan geçinip, komisyon alarak para kazanan acımasız emlak zenginleridir.
İmamoğlu konusuna gelince , mahkeme kararı sayesinde 6 yaşındaki çocuğa tecavüz eden tarikatçıların gündemden düşmesini ne güzel de başardılar.
Sadece tarikat içindeki sapıklar değil çocuk yurtlarında kalan ve parayla satılan binlercesini gündemden düşürmemeliler.
Bunları pazarlayan yurt müdürleri ve onların müşterisi olan pavyoncular kumarhaneler linç edilmeli değilmiydi?
Tık yok ..