Kılıçdaroğlu Kaybederse Bizi Nasil Bir Turkiye Bekliyor?
-
Son zamanlarda aklima gelen ve geldikten sonra ne yapacagimi bilemedigim bir soruyu sizin ile paylasmak istedim.
Secimleri Kilicdaroglu kaybederse nasil bir Turkiye bizi bekliyor?
-
arapla mi?
-
Bu ileti silindi!
-
Seçime az kaldı, sandıklara yeterli sahip çıkılabilirse ve provokatif eylemler anında deşifre edilebilirse ki bugünkü teknoloji ile mümkün, o zaman endişelenmene gerek olmayacak; ülke çoğunluğunun değişimden yana bir iradesi olduktan sonra buna hiç bir güç karşı gelemez. Aksini düşünemediğim için soruna yanıt veremiyorum...
-
Görünen köy klavuz istemez.
Kılıçdar kaybederse demokrasi kökten kalkacağı için mafyatik yapı resmi yapı olacak.
Ancak ben biraz farklı şeyler düşünüyorum.
Kılıçdar kazansa bile 2-3 yıldan fazla orada tutmazlar gibime geliyor.
Çünkü mafyatik örgütlenme kök salmış durumda, halkın önemli bir kesimi bu yapının içinde.
Bu yüzden Kılıçdarın iktidarda kalması mafyatik yapıyla mücadelesine bağlı. -
Sanki Ince birseyler yapacak gibi
-
Fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum; tam tersi bir etki yaratması da muhtemeldir.
-
Geç de olsa Muharrem Ince adaylıktan çekildi. Aday olması başlı başına bir hataydı aslında.
-
peki simdi ne olacak?
-
@phi, içinde söyledi: Kılıçdaroğlu Kaybederse Bizi Nasil Bir Turkiye Bekliyor?
peki simdi ne olacak?
Muharrem İnce adaylıktan çekilince tayyibe çalışmıyor gibi görünüyor ama aksine bu şekilde tayyibe daha çok oy kazandırdı.
Gelin bunu birlikte değerlendirelim.
Ali Yeşildağ adında tayyip ile yıllardır birlikte olan adam 15-20 gündür tayyip aleyhinde video yayınlıyor.
Bu da haliyle tayyibin oylarına eksi olarak yansıyor.
Bu videoların birinde Muharrem İnce aleyhinde seks kaseti yayınladı, bu kaset bilinçli olarak basit yapılmış ki, montaj olduğu anında ortaya çıktı.
Kaset montaj çıkınca bu adamın tayyip aleyhinde olması tayyibe eksi yerine artı oylar kazandıracak.
Böylece hem tayyibin oyları artacak hem Muharrem İnce bölücü, nankör olmaktan kurtulacak.
Açıkçası burada Tayyip-İnce işbirliğiyle bir taşla iki kuş vurdular.
Bu şekilde Kılıçdar İnce yüzünden yüzde 2-3 oy kaybedecekken bu yapılan senaryo yüzünden şimdi daha fazla oy kaybedecek.