Merhaba Güzel İnsanlar
-
Aylardır ortalıklarda değildim. Bazı sağlık sorunları ile mücadele ediyordum. Eğer soracak olursanız diye ben şimdiden cevaplayayım, gayet iyiyim teşekkür ederim. Siz nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Hayat akışınız ne durumda?
Biraz kendimden söz etmek istiyorum. Olmadığım süreç içerisinde bir ameliyat oldum. Çift çene ameliyatı, duydunuz mu bilmiyorum. Alt çenem bir miktar önde üst çenem ise biraz gerideydi. Bu iki çeneyi orantılı bir şekilde eşitlediler. Yaklaşık olarak 9 saat süren zor bir ameliyattan başarıyla çıktım. 12 saate yakın da yoğun bakımda kaldım. Kendime geldiğimde çok büyük bir kafaya sahip olduğumu hissettim. Çok fazla yüzümde boynumda şişliklerim oluşmuştu. Asla konuşamıyordum. Yeme/içme çok sıkıntılıydı. Daha nice zor zamanlardan, aylar sonra kurtulabildim. Şimdi aynaya baktım da hoş bir suratım var. Kendimi yeniden sevmeye başladım. Önceleri aynaya baktığımda ilk önce kusurlarımı fark eder sonra gülümsemeye çalışırdım ama tam olmazdı. Bir şeyler eksik gibiydi. Ya sever gibi yapardım kendimi ya da hiç sevmedim. Tam bilmiyorum. Ama şimdi net bir şekilde "evet sen olmuşsun kızım" diyebiliyorum Şaka bir yana çok daha özgüvenliyim. Kahkahalarımı saklamıyorum artık. Ah bu güzel kadınlarımıza gülmek ne çok yakışıyor, değil mi? Özellikle yanında güldüren bir adam da varsa tadından yenmez.
Buraya bir başlangıç yaptım ama devamı gelir mi bilmiyorum. Eskiden kalemimi kendimce güçlü bulurdum lakin şuan böyle olduğunu düşünmüyorum. Gerçi içimden de yazmak pek gelmiyor. Bakalım, hayırlısı...
Kendinize iyi bakın, dostlar...
-
cok ama cok gecmis olsun @bagimsizkoala aramiza yeniden hos geldin.
kalemine hasret kaldik. -
geçmiş olsun, sonunda sağlığınıza kavuşmuş olmanız sevindirici bir durum; ayrıca barışık olmanız çok önemli, katılmınızı bekleriz...
-
Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede sağlam bir katılım sağlayabilirim.
-
Geçmiş olsun @bagimsizkoala
-
@bagimsizkoala
Bu foruma etkili insanlar gerek.
Keyfiniz de yerine geldiĝine göre, yazmak için bundan iyi bir sebep olmaz herhalde.Dipnot: Geçmiş olsun.
-
Merhaba sevgili @bagimsizkoala,hoş geldiniz.
Çok büyük ve ağır bir operasyon geçirmişsiniz geçmiş olsun. Yokluğunuzda yazılarınıza biraz göz gezdirdim, gerçekten güçlü bir kalem. Tekrar yazmanızı ve keyifle okumayı temenni ediyorum. Kaleminiz kavi,fikirleriniz berrak olsun.
Sevgiler. -
Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İçten yorumlarınızı karşılıksız bırakmak istemem. O halde ufaktan başlamayı deneyeyim.
-
Az önce bir mesaj yazdım fakat nereye gitti hic bi fikrim yok .)
Tekrardan geçmiş olsun canım hoşgeldin