Öylesine konuşmalar
-
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Fosilleri oraya Yahudiler koydu"
Hayır yazdigimdan nasıl böyle bir şey cikardiniz
-
@Efruhte
Senden bir ricam var. Yerine getirmek sana kalmış. Bana yanıt yazarken lüften imlâ kurallarına riayet et, çünkü kitap yazmış birisin.Şehadet: Nasılı mı var yahu?
"Aklıma esenler" konusundaki son iletime bakıver bir zahmet. Yoksa benim yazdıklarımı okumuyor musun? -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Fosilleri oraya Yahudiler koydu"
Hayır yazdigimdan nasıl böyle bir şey cikardiniz
Kurnazlık yapma. Nasıl düşündüğünü biliyoruz. Komplo teorilerine kaptırmışsın kendini.
-
@kereste, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
@Efruhte
Senden bir ricam var. Yerine getirmek sana kalmış. Bana yanıt yazarken lüften imlâ kurallarına riayet et, çünkü kıtap yazmış birisin.Kitabı merak ettim doğrusu. @phi de varmış. Soralım bakalım noktalama işaretlerine filan uyulmuş mu diye.
Gerçekten merak ettim. -
@kereste sırayla yazacaktım . Yarın da o mevzuya gelecektim. Ama acele edenler varmış
Ben Şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur. Ve yine şahitlik ederim ki Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem Allah'ın kulu ve resuludur . -
@Efruhte
Yalan söylüyorsun yine! -
@Sputnik editörler duzelttiler ama pek duzeltemediler herhalde. Bir daha kitap cikarirsam sizleri editör yaparım
-
@Sputnik editörler duzelttiler ama pek duzeltemediler herhalde. Bir daha kitap cikarirsam sizleri editör yaparım
Kitap yazmadan önce noktalama işaretlerini öğrenseydin keşke. Editör her kimse iyi gülmüştür. Sonuçta kitap yazarlığı yapıyorsun.
-
Kitabımda şiirlerim ve sözlerim var. İçlerinde basit ve gereksiz olduğunu dusunduklerim de var. Niye kitaptalar derseniz ne bileyim kalsın istedim yoksa atıp yirtabilir silebilirdim.
Farklı üslup farklı tarz .
Sizlerin bile begenebilecegini düşünduklerim var
Düşünmek ,ufkunuz genislesin istiyorsaniz hala alipta okumadiysaniz çok şey kaçırdınız -
@Sputnik
Bu foruma sayfa sayfa yazmasını kendisinden rica etmiştim ancak hiç oralı olmadı ve satın almamı istemişti. Ben de satın alacak kadar geri zekalı olmadığımı beyan etmiştim.Ben böyle yazınca o kitabı yayınlattığına pişman olduğunu söyledi.
Valla benden iyi dedikoducu olur! -
@Sputnik bir kere de bilgiçlik taslamayin
-
Neyse size iyi tartışmalar
-
@Efruhte
Bugün yuttuğun şehadet kısmını yarın eklemeyi unutma. Yalancı şahitliğin tam olsun. -
Mülk Suresi 5. ayet: And olsun ki, yakın göğü kandillerle(yıldızlarla) donattık, onları şeytanlar için taşlamalar yaptık ve şeytanlara çılgın alev azabını hazırladık.
Enam Suresi 97. Ayet: O, yıldızları kara ve denizin karanlıklarında yol bulasınız diye sizin için var edendir. Bilen millet için ayetleri uzun uzadıya açıkladık.
Tamam peri masalları buraya kadardı.
İşte gerçekler:
-
-
Arkadaslar, kitap bahsini kapatalim lutfen, rica ediyorum.
-
@kereste en iyisi kitabımı almayin
Bunları daha evvel bana yazmıştın, değil mi?
Yani tekrarlamana gerek yoktu. Artı; neyi alıp almayacağıma veya okuyup okumayacağıma sen değil, ben karar veriyorum. -
"Kutsal kitaplar sanki sevgi dolu bir tanrı tarafından değil de, ırkçı , homofobik, sadist, cinsiyetçi ve cinsel gerginliği tavan yapmış erkekler tarafından yazılmışlar gibi. Ne tuhaf değil mi?" Ricky Gervais - Komedyen
Tam olarak kimdir bilmiyorum ama, hakikaten çok doğru bir tespit yapmış.
-
Daha önce sokak köpekleri itlaf edilmeli diye bir başlık açmıştım. O başlığı açtığıma pişmanım.
Bilmeliyiz ki hayvanların insandan farkı yoktur, insanın da hayvandan farkı yoktur. Her canlının yaşamı kıymetlidir.
Aşağıya bırakacağım "hayvan kurtuluş cephesi" adlı hareket gerçekten çok ilerici bir fikir üzerine kurulmuş.
Hayvanların canlarıda en az insan kadar kıymetlidir."Kölemiz yaptığımız hayvanları eşitimiz olarak görmek istemiyoruz. Köle sahipleri de siyahi köleleri için böyle düşünmez mi?" Charles Darwin
-
@Sputnik
Bu kuruluşun çok saldırgan üyeleri var. Mesela birisi McDonalds´ı kundaklamış ve 8 sene hapis yemiş. Böyle de olmaz yani.