Öylesine konuşmalar
-
@Sputnik size göre . Bu bağlayıcı kesin bir kanıt değildir.
-
@DemoKratos saygısızlıkta hadsizlikte üstünüze yok . Koruma kanunlarıyla korunmadigi için mi istediginiz şekilde yazabiliyorsunuz.
-
@Efruhte, içinde söyledi:
@Sputnik akletmeniz için , incelemeniz için akıl veren, insanoğluna düşünme yetisini veren Allahu Teala. Şayet eğer bilinmesini istemeseydi hayvanlar gibi yaratirdi insanları da.
Bunlar senin hüsnü kuruntuların. Allahu Teala falan fişman... Bunlar sizlerin hayal ürünleri.
Ha evet... Senden daha iyi aklediyoruz, merak etme sen.Fay hattı bakın ki bu da tesadüf eseri olmuş !
Evet.
-
@kereste niçin dunyadasiniz ? Bu kadar donanımlı olmanız tesadüf sonucu olmuş ya , bilim adamları maymunlara ilgili bir deney yapmışlar. Bir odaya bilgisayarlar ve maymunları koymuşlar .tesadüf eseri olduğunu kanıtlamak için. Maymunlar bilgisayarlarin klavyeleri üzerinde ziplamislar ziplamislar lakin ingilizce de bir ben bile yazamamislar tesadüf eseri bir ben dahi yazilamiyorsa bu kadar lisanlar ,konuşa bilme yetisi nasıl tesadüf olabilmiş .
Şimdi dönelim soruma bu dünyada tesaduf üzre vardınız herseyiniz tesadüf ölümunuz bile tesadüf . Tesadüf üzre zulüm görüyor ya da zulm ediyorsunuz . Ya da adaletsizlik ten ..vs sikayetcisiniz .
Siz aptal miydiniz bu dünyaya tesadüf üzre geldiniz
Kesin siz tesadüf eseri de ücretinizi maaşınızı aliyorsunuzdur . -
@Efruhte
Yazdıkların tamamen saçma sapan şeyler ki sapla samanı birbirine karıştıyorsun ve daldan dala atlıyorsun.Sizlerin kafasının basmadığı şey şu:
İnsanlar maymunlardan türemedi. İnsanlar ve maymunlar aynı ortak atadan türediler. Evrim bunu söylüyor ve bugüne kadar toplanan kanıtlar bunu gösteriyor. Dünyadaki tüm canlılar (insanlar da dahil) milyonlarca zaman içerisinde evrilmiştir. Yalın gerçek bu.Yani insanlar öyle özene bezene diğer canlılardan bağımsız yaratılmadılar. Kapiş?
-
@kereste o kadar saçma ki . Ya gerçekten de bu saçmalığın doğru olabileceğine inanıyor musunuz?
Bak sen şu maymuna . Peki günümüzdeki maymunlar niye evrimlesmesini becerememisler ? Maymundan evrimlesip bu kadar donanımlı yapıya gelebilmiş insanoğlu vayyy beee -
@Efruhte
Hâlâ saçmalıyorsun, kusura bakma! -
@kereste sizin atalariniz öyleyse bişey diyecek halim yok saygı duyarım
-
@Efruhte
Bunun sizini bizimi yok. Senin saygını da istemiyorum, çünkü senin ne olduğun belli. -
@kereste ne olduğum belli ?
-
@Efruhte
Sen biliyorsun. -
@kereste neyi biliyorum ve ne ima ediyorsunuz?
-
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Bak sen şu maymuna . Peki günümüzdeki maymunlar niye evrimlesmesini becerememisler ?
Bunu yazarak bilgi ve zeka seviyeni belli ettin. Yazık...
-
@Efruhte
Yalancısın! -
@kereste ne yalanciligimi gördünüz ? Esas siz yalancisiniz
-
@Sputnik maymundan turedigimi iddia ediyor olsaydım sizlerin nazarında zeki olabilirdim . Kalsın istemem
-
@Efruhte
Bilmediğin konularda bilgiçlik taslıyorsun/tasladın. Hâlâ aynı yerdesin; yani evet yalancısın. -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Bak sen şu maymuna . Peki günümüzdeki maymunlar niye evrimlesmesini becerememisler ?
"Evrim doğruysa bugün maymunlar neden insan olmuyor" diyebilen birisine ancak gerizekalı derim. Ya cahilsin yada katıksız aptalsın.
-
@Sputnik insanın da maymunun da aynı atadan olabilecegi nasıl mümkün olabilir ?
-
@kereste kaç yaşındasınız?