Okullarda Filistin Icin Saygi Durusu
-
Traji komik ya nasil bir ulkeye donustuk anlamadim gitti.
-
@phi, içinde söyledi: Okullarda Filistin Icin Saygi Durusu
Traji komik ya nasil bir ulkeye donustuk anlamadim gitti.
Bana sık sık milletvekillerinden 002 kodlu turkcell üzerinden spam sms geliyor. Hattımda turk telekom.
Şu saatte şurada filistin mitingi var diye. -
@phi
Memlekette 3 gün yas ilân edilirse, bu tür saçmalıklara ne desek az.
Uzun vadedeki amaç şimdiden belli aslında.
Nedir o?
Türklüĝü tamamen silip Arap yalakalıĝını iyicene yerleştirmek. -
https://www.trthaber.com/haber/gundem/kral-abdullah-icin-bir-gunluk-milli-yas-ilan-edildi-163972.html
Filistinliler için yasa birşey demiyorum.
Arabistan kralı için bile yas ilan ettiler. -
@TENTEN
Tamam işte, Türkiye´de cinayet işleyen Arap Kraliyet Ailesine ne tür yalakalık yapacaklarını şaşırmış durumda bizimkiler. -
Zihniyet o kadar belli ki.
Yeter ki gavur olmasın; Müslüman olsun da, çamurdan olsun. -
Bu savaşta öldürülen tüm masum siviller için denseydi saygı duyardık.
-
@DemoKratos cani gonulden katiliyorum tum olen coluk cocuk genc yasli iyi kotu insanlar icin yas tutsaydik keske
-
İsrail'in genişlemesi için BOP projesinin uygulandığı bir ülkede Filistin'e sayğı duruşu bir göstermeliktir.
-
Her zaman ki gibi allahın yardımı gecikti , zaten hiç gelmeyecek.
Ama kuranda yazmış ya , denizi ikiye yarmış firavun askerlerini boğmuş.
İş bittikten sonra bir masal uydururlar Filistin için.
Bize allah palavrasını satanlar , Amerika'dan yardım istiyorlar. Yani kâfirlerden.
İşin komik tarafı müslüman arap ülkeleri bile kılını kıpırdatmıyor. Çğnkü şehit olmaktan ve cennete gitmekten korkuyorlar.
-
Okullarda Filistin için para bile topladılar. Eylemin asıl amacı zaten para. Hiç parasız olur mu.
Ama bak İsrail mallarını boykot edelim derken ne oldu?
İsrail firmaları dindar dizilerin içine kendi markalarını çatır çatır siponsor yaptı , reklamını kendilerine yaptırttı.
İşte böyle.
-
Bu müptezel siyasal islamcılar kendi lüks ve şatafatlarını hiç gündeme getirmezler. Altın tuvaletlere sıçan Arap krallarını protesto edenini görmedik. Varsa yoksa işleri güçleri şov yapmak.