Zigot/e-dergi ön-hazırlık
-
@nejdet-evren , kusura bakma. Ben bu forumda yazmayı bırakıyorum, çünkü bana hakaret edenler bu forumda cirit atıyor. Sonra hiç bir şey olmamış gibi forumu çöplüğe çeviriyorlar.
Makale için üzgünüm. Hoşça kal.@kereste Aynen ben giderim arkadaş ve gittim bile sen kal olur mu?
Çöplük ifaden yakışıksız ama seninle uğraşacak değiliz.
Sana yedi söylendi sana kimse hakaret etmedi ve benim üslubum değildir
4 kişi birden içeriğimi okumadan alakasız bildirimlerle bana saldırdınız, gerçek bu ;gerçek bu
Bir kere dürüst olmayı dene
Kimseye bireysel hedef gösterilerek hakaret etmedik
Okumuyorsun. diğerleri de okumuyor gerçek bu ; sallıyorsunuz; gerçek bu
Okumadan bildirim geçiyorsun, diğerleri de gerçek bu
Dürüst ol dürüst
Ve bana güle güle
Adalet sana da bana da lazım
-
@nejdet-evren , kusura bakma. Ben bu forumda yazmayı bırakıyorum, çünkü bana hakaret edenler bu forumda cirit atıyor. Sonra hiç bir şey olmamış gibi forumu çöplüğe çeviriyorlar.
Makale için üzgünüm. Hoşça kal.Gerçeklerin söylenmesi ne zamandır hakaret oluyor?_
4 kişi ve hiç birinizde muhtemelen iki satırı düzgün okumadınız
İçerikle sıfır bağ , hiç bir ilginiz yok, birinizde okumamıştır ve
ya başlıkta tek bir kavrama sarmış, ya da kişiye daha önceden takmış halde içeriğe gelip direkt olarak beni hedef olarak, saldırganlaşarak ve bunu sürü/grup gücü bir şeyin şımarıklığından alarak ve bunu ateistforum deneyimindeki eski çoğulculuk gücüyle ötekilere ayrımcılık/güç uygulamanın eski ahlakıyla, birlikteliğin şımarıklığından gelen kavruklukla yaptınızBunu ateistforum ahlakıyla yaptınız
Ateist forumdan istenemeyen kovar gibi hareket ettiniz ve ederekSen dürüst ol
Dürüst olmayı deneGerçek bu
Sen bük bükebildiğin kadar bakalım nereye kadar
-
Makale için üzgünüm. Hoşça kal.Sizin yaptığınız ülkücülere söylenir çok.
Beş kişi birleşip bir kişiye çullanmaSen dürüst ol
-
sevgili @phi yukarıdaki 3 iletim bence bu gönderiyi kirletiyor, konu ile ilgisiz gözüküyor ve temizlenir kaldırılırsa sevinirim
sevgili kestaneye gönül rahatlığıyla buraya katılabileceğini iletin yazmayacağım izlemeyeceğim ve okumayacağım çıkıyorum
Keyifli forumlar dilerim
-
Gerçeklerin söylenmesi ne zamandır hakaret oluyor?_
ya başlıkta tek bir kavrama sarmış, ya da kişiye daha önceden takmış halde içeriğe gelip direkt olarak beni hedef olarak, saldırganlaşarak ve bunu sürü/grup gücü bir şeyin şımarıklığından alarak ve bunu ateistforum deneyimindeki eski çoğulculuk gücüyle ötekilere ayrımcılık/güç uygulamanın eski ahlakıyla, birlikteliğin şımarıklığından gelen kavruklukla yaptınızBunu ateistforum ahlakıyla yaptınız
@ictenlik, içinde söyledi: Zigot/e-dergi ön-hazırlık
Gerçeklerin söylenmesi ne zamandır hakaret oluyor?_
İkide bir okumadınız filan diyorsun. Okuma özürlü biri değiliz.
Yazıların İçeriği benim için çöp. Uzun yazı olunca daha çok bilgi içermiyor.
Bunu hala öğrenemedin gitti.
Kalemi güçlü olan biri sadece aynı anlama gelen birden fazla cümle yazma yeteneğine sahip olan biri demektir.Yazdığın yazılar sana(okuyucuya) ne kazandıracak? Günlük hayatımızda hangi sorunlarımızı çözecek?
Ben bir yazı okurken bunlara bakarım.Yapay zekadan alıntı yapayım. O başka insanların sorularınıda topluca yazar.
Bir yazının size ne kazandırdığını anlamak için kendinize aşağıdaki soruları sorabilirsiniz:
1. İçerik Anlayışı
Yazının ana teması veya mesajı nedir?
Yazıda hangi ana noktalar veya argümanlar öne çıkıyor?
2. Kişisel Bağlantı
Bu yazı benim için neden önemli?
Yazıda bahsedilen konular benim yaşamımda veya deneyimlerimde nasıl bir yer tutuyor?
3. Yeni Bilgiler
Yazıdan öğrendiğim yeni bilgiler veya kavramlar neler?
Bu bilgiler, mevcut bilgi birikimime nasıl katkıda bulundu?
4. Düşünce ve Görüş Değişimi
Yazı, düşüncelerimi veya görüşlerimi değiştirmeme neden oldu mu?
Yazı, belirli bir konu hakkında daha derin düşünmeme veya farklı bir bakış açısı geliştirmeme yardımcı oldu mu?
5. Uygulama ve Eylem
Yazıda öğrendiğim bilgileri veya kavramları nasıl uygulayabilirim?
Bu yazı, gelecekteki davranışlarımı veya kararlarımı nasıl etkileyebilir?
6. Duygusal Etki
Yazı beni nasıl hissettirdi? (örneğin, ilham verici, düşündürücü, rahatsız edici)
Duygusal tepkilerim, yazının içeriğiyle nasıl bir ilişki içinde?
7. Eleştirel Düşünme
Yazının güçlü ve zayıf yönleri neler?
Yazarın argümanları ikna edici mi? Neden?
8. Bağlantılar
Yazı, başka hangi kaynaklarla veya konularla bağlantılı?
Bu yazı, daha önce okuduğum veya öğrendiğim başka bir şeyle nasıl ilişkilendirilebilir?
Bu sorular, yazının size ne kazandırdığını anlamanıza yardımcı olabilir ve okuma deneyiminizi daha derinleştirebilir. Kendinize bu soruları sormak, yazının içeriğini daha iyi kavramanızı ve kişisel gelişiminize katkıda bulunmasını sağlayabilir. -
bütün yazılanları okuyamadığım için aranızdaki çekişmenin nedenlerini, içeriklerini bilmiyorum; bunu bir mazeret olarak da söylemiyorum. ne ki, felsefe formunda tartışmaların düzeyini birikim belirlemektedir. söz ve düşüncelerin algılanma biçimi de hakeza bu durum ile yakından ilgilidir; eleştiriyi hakaret olarak algılamayı doğru bulmuyorum ve lakin açık küçük düşürmeye yönelik söylemleri de eleştiri olarak göremiyorum.
../.
çekirgenin sıçrayışı tamamlanmış oluyor ve e-dergi hayali burada bitiyor...her ne olursa olsun emeği geçen her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum... -
bütün yazılanları okuyamadığım için aranızdaki çekişmenin nedenlerini, içeriklerini bilmiyorum; bunu bir mazeret olarak da söylemiyorum. ne ki, felsefe formunda tartışmaların düzeyini birikim belirlemektedir. söz ve düşüncelerin algılanma biçimi de hakeza bu durum ile yakından ilgilidir; eleştiriyi hakaret olarak algılamayı doğru bulmuyorum ve lakin açık küçük düşürmeye yönelik söylemleri de eleştiri olarak göremiyorum.
../.
çekirgenin sıçrayışı tamamlanmış oluyor ve e-dergi hayali burada bitiyor...her ne olursa olsun emeği geçen her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum...@nejdet-evren Belli ki bu hikayede yanan biz olduk Nejdet Bey, sağlık olsun... Ben emekleriniz adına şahsınıza teşekkür ederim. Selamlar.
-
@nejdet-evren Belli ki bu hikayede yanan biz olduk Nejdet Bey, sağlık olsun... Ben emekleriniz adına şahsınıza teşekkür ederim. Selamlar.
@kunfeyekunkizi ,
çok teşekkür ediyorum kunfeyekunkizi; varlığınız umudumu canlı tutan olgulardandı; bu bile yeter aslında...
../.
makalemi" insanokur.org" da yayımlamayı düşünüyorum. -
@TENTEN, içinde söyledi: Zigot/e-dergi ön-hazırlık
İkide bir okumadınız filan diyorsun. Okuma özürlü biri değiliz.
Sanırım ben okuma özürlüyüm. Adamın yazdıklarını neredeyse hiç anlayamıyorum.
-