Kulaklarım çınlaya çınlaya bir hal oldu. Diyorum ki neden? Belli oldu sebebi.
İnsanları tanımadan, tarzlarını bilmeden nasıl da fikir sahibi olabiliyorsunuz?
Evet astroloji benim için bir bilim dalı. Senin için değilse ne olmuş yani? Evet sen bir cevap yazmışsın, ben buna yanıt vermediysem ne olmuş yani? Güya her paylaşılan yazıya cevap verilmesi gerekiyormuş. Burada herkes özgür diyorsunuz. Alanım olmayan, ,ilgilenmediğim konuya dair bir fikrim yoksa yalan yanlış bir şeyler karalamam ne kadar doğru?
Kimse kimseye imada bulunmasın. Ne ayıp! Muhtemelen bir çoğunuzun çoluğu çocuğu var okuduklarıma göre. Belki de çocuğunuz yaşındayım. Ama ne olursa olsun bu gençlik cahilliğine vurgu yapılarak ifade edilemez. Bu kabul edilemez. Her birey yaşı, cinsiyeti, ırkı vs sorgulanmadan eşittir. Sen 40 yaşındasındır ben 23 ne fark eder?
Ayrıca gençlik cahilliğini de kabul etmiyorum. Sizin nesliniz çok mu doğru? Çok mu kaliteli eğitim aldınız? Bunlarla nasıl bir kıyaslama yapabiliyorsunuz? Ayrıca üç beş ergen kırıntısı birey gördünüz diye geneline bunu saptayamazsınız.
Bunlar kendi nezdin de benim ifadelerimdir. Belli bir üslubum vardı fakat şuan bunu koruyamıyorum. Ön yargı, kişiyi öldürür.
Teşekkürler.