Öylesine konuşmalar
-
@Efruhte
Eksik yazdın diyorum. Bu arada ben senden kıdemliyimdir. -
@Sputnik cahil deyince cahil olmadığını düşünenler . Yazık yaa
-
@kereste neresi eksik
-
Şehadet sadece taptığın tanrı ile sınırlı değil.
-
Hep şunu söyledim ve yine söylüyorum . Ömrum hayatım boyunca ögrenci olmayı tercih ettim ve hep öğrenci olmayı isterim ömrümün sonuna kadar. Kainat, insan ,kendimiz bilgilerle sırlarla dolu .
Kim biliyorum bilgiliyim derse yanılır. Hiçbir şey bilmiyoruz hiç birimiz. -
@kereste nasıl ? Mesala
-
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Hep şunu söyledim ve yine söylüyorum . Ömrum hayatım boyunca ögrenci olmayı tercih ettim ve hep öğrenci olmayı isterim ömrümün sonuna kadar. Kainat, insan ,kendimiz bilgilerle sırlarla dolu .
Kim biliyorum bilgiliyim derse yanılır. Hiçbir şey bilmiyoruz hiç birimiz.Gözlemlerime göre, senin daha çoook uzun vakit öğrenci kalman gerekli.
-
@Sputnik ne mutlu bana . Ögrenci olmak araştırmayı ,sorgulamayı, düşünmeyi,keşfetmeyi gerektirir. Dinçliktir öğrenci olmak .
-
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Fosilleri oraya Yahudiler koydu"
Hayır yazdigimdan nasıl böyle bir şey cikardiniz
-
@Efruhte
Senden bir ricam var. Yerine getirmek sana kalmış. Bana yanıt yazarken lüften imlâ kurallarına riayet et, çünkü kitap yazmış birisin.Şehadet: Nasılı mı var yahu?
"Aklıma esenler" konusundaki son iletime bakıver bir zahmet. Yoksa benim yazdıklarımı okumuyor musun? -
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
Fosilleri oraya Yahudiler koydu"
Hayır yazdigimdan nasıl böyle bir şey cikardiniz
Kurnazlık yapma. Nasıl düşündüğünü biliyoruz. Komplo teorilerine kaptırmışsın kendini.
-
@kereste, içinde söyledi: Öylesine konuşmalar
@Efruhte
Senden bir ricam var. Yerine getirmek sana kalmış. Bana yanıt yazarken lüften imlâ kurallarına riayet et, çünkü kıtap yazmış birisin.Kitabı merak ettim doğrusu. @phi de varmış. Soralım bakalım noktalama işaretlerine filan uyulmuş mu diye.
Gerçekten merak ettim. -
@kereste sırayla yazacaktım . Yarın da o mevzuya gelecektim. Ama acele edenler varmış
Ben Şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur. Ve yine şahitlik ederim ki Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem Allah'ın kulu ve resuludur . -
@Efruhte
Yalan söylüyorsun yine! -
@Sputnik editörler duzelttiler ama pek duzeltemediler herhalde. Bir daha kitap cikarirsam sizleri editör yaparım
-
@Sputnik editörler duzelttiler ama pek duzeltemediler herhalde. Bir daha kitap cikarirsam sizleri editör yaparım
Kitap yazmadan önce noktalama işaretlerini öğrenseydin keşke. Editör her kimse iyi gülmüştür. Sonuçta kitap yazarlığı yapıyorsun.
-
Kitabımda şiirlerim ve sözlerim var. İçlerinde basit ve gereksiz olduğunu dusunduklerim de var. Niye kitaptalar derseniz ne bileyim kalsın istedim yoksa atıp yirtabilir silebilirdim.
Farklı üslup farklı tarz .
Sizlerin bile begenebilecegini düşünduklerim var
Düşünmek ,ufkunuz genislesin istiyorsaniz hala alipta okumadiysaniz çok şey kaçırdınız -
@Sputnik
Bu foruma sayfa sayfa yazmasını kendisinden rica etmiştim ancak hiç oralı olmadı ve satın almamı istemişti. Ben de satın alacak kadar geri zekalı olmadığımı beyan etmiştim.Ben böyle yazınca o kitabı yayınlattığına pişman olduğunu söyledi.
Valla benden iyi dedikoducu olur! -
@Sputnik bir kere de bilgiçlik taslamayin
-
Neyse size iyi tartışmalar