Cumhuriyet Marşı
-
Ataturk'u sevmedigini anlamak icin esek olmak lazim.
Sevip sevmemen de inan kimsenin umrunda degil, ozgursun sonucta ama saygi sart.Anmak gerekiyorsa anacaksin, mecbursun, borclusun.
-
@phi ben bile bilmiyorken sizin biliyor olmanızi tebrik ediyorum
Hiçbir zaman saygısızlık yapmadım yapmam zaten .
Ama sizin bu şekilde yaftaliyor olmanız üzücü -
İçinde Atatürk olmayan 100'yıl şiiri, tam da Atatürk karşıtlığının zirvede olduğu bir dönemde Atatürk'ü yok saymaktır.
-
@bilgisezgi
Ekti yiğit yürekli
Zafer ciceklerini.Derken burada kast edilen kimdir acaba ?
Sizlerin bakış açıları kötüyse yapacak bir şeyim yok
Üzgünüm -
@Efruhte, içinde söyledi: Cumhuriyet Marşı
@bilgisezgi
Ekti yiğit yürekli
Sizlerin bakış açıları kötüyse yapacak bir şeyim yok
ÜzgünümBen senin şiir için dememiştim, genel için demiştim, genel kelimesini yazmayı unuttuğum için yanlış anlaşıldı.
-
Kelime oyunlarini gecelim, yasimiz basimiz belli insanlariz. Ataturk u silmek istiyorsunuz, sildirmeye izin vermem, yetistirdigim kimse de vermeyecek. Bu kadar net. Siz de net olun, olsun bitsin yok ben demedim, yok ben etmedim, o fikirde degilimle olmaz o isler.
Kamalist yazmandan, mustafa kemal yazmandan, diger cumlelerinden zaten cikarim yapabiliyorum.
Ataturk ten rahatsizsin, seriati istiyorsun, hamas mucahit ordusu savindasin, bunlari acikca soylemeden de cekinip keske anayasa su maddesi olmasa diyorsun.
Dense zaten seriati getireceksiniz sokaklarda o kanunlari unutup Ataturk posterini yakan, turk bayragini sokup uzerine basan yakalaninca da Allahu ekber, yok mu Allahin sevgili kulu diyip sehadet getiren adi kopek serefsizler dolu ortalik.
-
Siz de İslamiyeti sildirmek ,müslümanları susturmak istiyorsunuz ben de buna izin vermem
-
Yazdıklarınızı bir sesli okuyun
Ve sonra yazdıklarınızı düşünün ! -
Haci hocalara elbette birakmam hic bir yeri, oglumu alacaklar beynini yikayacaklar hamasa mucahitler ordusu diyecekler ki bu zihniyet oglumu da mucahit yetistirecek sonra ben susacagim adina da islami yaymak diyecegim.
Hadi ordan hadi ...Tayyip gittikten sonra ne yapacaksiniz onu dusunun siz.
Gayrimuslumler neler yapacak neler ...
-
@phi şu yaşıma kadar hiçbir tarikat ve cemaate girmedim . Tayyipten önce de İslamiyet vardı, Tayyip'ten sonra da var olacak.
İslamiyette insan canı diğer canlar gibi çok önemlidir. Değerlidir.
Siz bunları düşünmeyin esas düşünülmesi gerekeni düşünün
Esas ölümden sonra hallerimiz ne olur onu düşünmeye bakın. -
İslamiyette insan canı diğer canlar gibi çok önemlidir. Değerlidir.
İslamiyet insan canına değer filan vermez. Hayvana hiç vermez.
Yeryüzündeki en gerici dindir. Faşizm nasıl hristiyanlığı, musevilikte nasıl siyonizmi doğurduysa İslam da selefilik veya vahhabilik adı verilen en gerici ideolojiyi yaratmıştır.Gerçek islamda kimsenin canının kıymeti yoktur. Dinler arasında en gericisidir.
https://efelsefe.com/topic/1660/i̇lericilik-ve-gericilik -
@Sputnik Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem 'in hayatını okunumanizi şiddetle tavsiye ediyorum. Onun kadar merhametli , Onun kadar şahsiyet ve erdem sahibi hic kimseyi bulamazsınız.
Hayatını okuyup anladığında , bu yazdiklarinizdan utanç duyacaksınız .Bu yüzden tartismiyorum
Bu konuda burada kapanmıştır.Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Bayramımız kutlu olsun . -
Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem 'in hayatını okunumanizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Çok okudum.
Onun kadar merhametli , Onun kadar şahsiyet ve erdem sahibi hic kimseyi bulamazsınız.
Kaç yahudinin kafasını kestirdiği, kaç kişiye suikast düzenlettiği belli değil.
Hayatını okuyup anladığında , bu yazdiklarinizdan utanç duyacaksınız .
Bence senin okuman lazım. Tabi tarafsız kaynaklardan.
Bu yüzden tartismiyorum
Bu konuda burada kapanmıştır.Din tartışmak istemiyorsun çünkü bu din masallarının gerçek olmadığını farkındasın. Hadi itiraf et.
-
bu yazdiklarinizdan utanç duyacaksınız .
Gerçekleri söylemek korku yapmaz. Yalan söylemek ise korku yapar.
Bu yüzden ateistler ve diğer inançsızlar din tartışırken korku yaşamıyorlar.
Birde İslamcılara bak, korkak hepsi. -
@Sputnik bu korku değildir.
Gerçekten doğru biliyor olsaydınız konuyu tartışmadan münazara edebilirdik. Ama sizlerin niyeti öğrenmek , araştırmak değil. Niyetinizi bir düzeltin öncelikle .
Sonra da doğru kaynaklardan doğru bir şekilde İslamiyeti öğrenin ondan sonra ancak bu konu hakkında konuşmak isteyebilirimnokta_
-
Bu arada duzgun tartisma saglandigi icin sizlere tesekkur ederim, arada ifrat ve tefrit noktalari asildiysa affinizi rica ederim
-
@Efruhte, içinde söyledi:
Ekti yiğit yürekli
Benim aklım kıt.
Kim acaba? -
Ben oldum olasi bu tür siirleri sevemedim acikcasi, cünkü isgal desen, Türkler´de yüzyillarca baska ülkeleri isgal etmistir. Bu nedenle yer yüzünde ne asil bir millet ne de secilmis bir halk vardir. Bilhassa Imparatorluk kurmus olanlar (Misir, Roma, Ispanya, Ingiltere, Iskender, Osmanli vs) daima diger milletleri isgal edip onlari yönetmeye/sömürmeye kalkmistir.
Sirplarin, Avusturyalilarin, Yunanlilarin ve bilhassa Araplarin bize düsman olmalarinin yegane sebebi Osmanli Imparatorlugudur.
-
@phi, içinde söyledi: Cumhuriyet Marşı
Kelime oyunlarini gecelim
Sevgili phi, isyanını anlıyorum, ben de aynı duyguları yaşıyorum.
Ben genel anlamda eleştiri yapmıştım, çünkü Atatürk karşıtlığının psikolojik tarafı aleni tarafından daha ağır basıyor. Örneğin yüzüncü yıla birgün kala yapılan gazze mitingi de yüzüncü yılı sönümlendirmek için yapılan bu psikolojik operasyonlardan biridir.
Kendi kurtarıcısına ve cumhuriyetine ihanet eden bir milletten bahsediyoruz. -
@Efruhte, içinde söyledi:
Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem 'in hayatını okunumanizi şiddetle tavsiye ediyorum. Onun kadar merhametli , Onun kadar şahsiyet ve erdem sahibi hic kimseyi bulamazsınız.
Muhammed´in (yaşadığını farzedelim) ilk biyoğrafisi, ölümünden neredeyse 100 sene sonra yazılmıştır ve orijinali yoktur. Yani elimizdeki veriler çürük ve gerçekleri ne kadar düzgün yansıttığı bir hayli şüphelidir, çünkü o hayatta iken yazılmadı. Bunu sen de biliyor olmalısın.
Bu durumda nesini okuyalım?Hayatını okuyup anladığında , bu yazdiklarinizdan utanç duyacaksınız .
Aslında utanması gereken sizlersiniz, çünkü onun ölümünden sonra onun en yakınları birbirilerine düşmüştür ve savaşmıştır. Sünni ve Şii ayırımı teee o zamana kadar geriye gider. Hâlâ birbirinizden nefret ediyorsunuz, sIz(Sünni) ve Şiiler.
Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Bayramımız kutlu olsun .Sizin de kutlu olsun ve umarım bu ülkenin insanları toplumsal barışı ve çağdaşlığı yakalar.