Kendi sesimden şiir..
-
@smile gözlerimin içine bak..
Sesine yüreğine sağlık kuzum
-
@smile Şiir güzel, fon uymuş, ses olağanüstü. Düzenleme ve montajla daha güzel olabilir. Onu da ben yapabilirim. Profesyonel bir el uzanırsa muhteşem olur. Ama böyle de güzel. Başarılarının devamını dilerim.
-
@smile Şiir güzel, fon uymuş, ses olağanüstü. Düzenleme ve montajla daha güzel olabilir. Onu da ben yapabilirim. Profesyonel bir el uzanırsa muhteşem olur. Ama böyle de güzel. Başarılarının devamını dilerim.
@mertaşkın profesyonel el, hadi dokunda guzellestir sunu

-
@mertaşkın yok ya öyle sevmiyorum ben
ve tşk ederim -
@mertaşkın profesyonel el, hadi dokunda guzellestir sunu

@phi çirkindi demek..
-
@smile profesyonellik kisminda yorum yaptim ben, cirkindi kotuydu demedim

-
@phi peki peki

-
**Sesine Sağlikk @smile . . . ((: **
-
@canerr aa senn hoş gelmişsinnn beyefendi

-
@smile ve tşk ederim.
-
@smile ** Burasi Ne Ara Açildi Hiçbir Şeyden Haberim Yok Be. . .**
-
@canerr bizde dün geldik daha çok yeniymis
-
@canerr aramiza hosgeldiniz

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş