İmtihan Saçmalığı
-
@Efruhte senin takıldıkların ne , muhonun Gabriel aracılığıyla tanrısından emir almasına takılmıyormusun?
Bizi sözde imtihan eden hayaletin bizden yeni şeyler öğrenmesine de mi takılmıyorsun. Sevgi pıtırcığı efruhtecik.
-
Muhammed´in hayatı sözde ölümünden 100-150 sene sonra kaleme alındı. Yazarların hiçbirisi o dönemde yaşamadı. Bu yalın gerçeği çok bilmişlik yapan Müslümanlar bilmek istemez, oku deyince, okumaz. Ama lafa gelince pabuç kadar dilleri var. Bu forumda bu mevzu ile ilgili kapı gibi bir konum var. Muhammed´in biyoğrafisinde zibil gibi akla ziyan hikayeler vardır. İnanmayanlar yine o mâlum konuma bir göz atabilir.
Mucizeler mi, hepsi uydurmasyondan ibaret. -
Dünya çapında ne kadar çocuk sürekli kaba kuvvete ve cinsel istismara maruz kalıyor, haberiniz var mı?
Rakamları bilseniz, dudağınız uçuklar. İmtihan dünyasıymış...mış. Böyle iddia ediyor dindarlar.
Piyasadaki tüm tanrılar milyonlarca(!) çocuğa yapılan bu pislikleri sadece dikizlemekle meşgul ve hiçbir dindar "Tanrım, bu ne iştir?" diye sormuyor veya sormaya cesaret edemiyor.
İmtihanmış...mış. Yersen tabii. -
@kâfir-imam, içinde söyledi: İmtihan Saçmalığı
Sevgi pıtırcığı efruhtecik.
Bu şekilde yazınca kendince aşağı mı çekmeye çalışmış oluyorsun
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: İmtihan Saçmalığı
İnsanlara masal dininı satmaya kalkınca kendini çok değerli mi hissediyorsun efruhtecik.
Bak ben neler biliyorum neler ufff , bilinmez hissedilir. Maneviyat puhaaaaa
-
İnsanlara masal dininı satmaya kalkınca kendini çok değerli mi hissediyorsun efruhtecik.
Sen bu şekilde davranarak fikrinin ne kadar absürt olduğunu gosrermis oluyorsun.
Yazdıklarınla beni aşağı cekmiyorsun kendini ve fikirlerini aşağı çekmiş oluyorsun -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
Sen bu şekilde davranarak fikrinin ne kadar absürt olduğunu gosrermis oluyorsun.
Yazdıklarınla beni aşağı cekmiyorsun kendini ve fikirlerini aşağı çekmiş oluyorsunSenin de imtihanın buymuş efrute hanmefendücüğüm.
Cahillik = imtihan/bilgi
-
Aşağıdaki fotoğraftaki kişi nükleer santralde çalışırken tek başına çernobil faciasında olduğu kadar yoğun radyasyona maruz kalmış.
Soran olursa "imtihan" dersiniz.
Onu zorla hayatta tutan doktorlarında ben taa... -
Eski KullanıcıSputnik başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Sputnik, içinde söyledi: İmtihan Saçmalığı
Aşağıdaki fotoğraftaki kişi nükleer santralde çalışırken tek başına çernobil faciasında olduğu kadar yoğun radyasyona maruz kalmış.
Soran olursa "imtihan" dersiniz.
Onu zorla hayatta tutan doktorlarında ben taa...Çok güzel bir noktaya barnah basmışın. Bu şekilde yaşamak da yaşam değil. Bu nedenle sigorta pirimi ödemiyorum. Altına kaçıran , alzheimer hastası şeker iğnesi olan bir ihtiyar olarak yaşamaksa aklı başında on yıl erken ölürüm sorun yok.
Ama doktorun dakabahti yok. Devlet yaşayacaksın diyor çünkü ilaç satmak lazım , bu işte ne paralar dönüyor.
-
Bu nedenle sigorta pirimi ödemiyorum
Sende haklısın. Prim ödeyeni enayi yerine koyuyorlar. Fazladan prim ödeyenin daha az emekli maaşı aldığı, kiminin 40, kiminin 60 yaşında emekli edildiği bir sisteme prim ödeyip bulaşmamak en akıllısı. Asgari ücretin %120 'sinden aşağı emekli aylığı bağlanamaz diye yasa vardı. Akape asgari ücretin 1/3 ü ne düşürdü. Bence en iyisi insan gibi yaşayacağın bir ülkeye hicret edip orayı vergilerinle kalkındırmak en akıllı seçim olur. Gençlere benden uyarması...
-
@hulk galiba haklısın göç etmeye sıcak bakmıyorum ama sömürünün dibi var. Şöyle bildiğin adil bir ülke varsa yaz bari.
40 yaş emekliler gene iyi , ben 33 yaşında emekli olup allaha şükreden çok insan tanıyorum.
-
Asya ucuz. Huzurulu...
-
@hulk sağol , kadın düşkünlugum yok. Türkler orayı keşfettilerse gidilmez. Bir kadın yeter bana , ötesi adalet olsun , çölde de yaşanır , marsda da.
-
@hulk bak örneğin Madeira adası var. Portekiz'e bağlı. Ama gücüm yetmiyor maddi açıdan. Ha adalet var mı , tabiki yok ancak insanlar elit oldugundan suç da yok, haksızlık da yok. Tabiki arka planı geçmişi sömürge.
-
Bizim pasaport son 10-15 sene zarfınfa beş para etmez hale geldi. Malum sığınmacılar yüzünden anca gidebileceğin yerler 3. dünya ülkeleri...