Baskılara rağmen hala evlenmeyen forumdaşlara özel toplum baskısı :)
-
Hayat nasıl güzel olur?
Medeni hal : bekar ve çocuk yok hiç evlenmedin ve evlilik düşünmüyorsun
Gazeteci yazarsın ve arastirilmamasi gereken varsa onlari arastirip, yazılmamasi gerekenleri yazıyorsun
Ve dünya turu -
@Efruhte, içinde söyledi: Baskılara rağmen hala evlenmeyen forumdaşlara özel toplum baskısı
Hayat nasıl güzel olur?
Medeni hal : bekar ve çocuk yok hiç evlenmedin ve evlilik düşünmüyorsun
Gazeteci yazarsın ve arastirilmamasi gereken varsa onlari arastirip, yazılmamasi gerekenleri yazıyorsun
Ve dünya turuBen ateist olarak yaşamdan memnunum. Kimseyi öldürmekle tehdit etmiyorum , ateşte yakmak gibi bir fantezim yok. Bir bahçe içinde bile mutlu mutlu yaşarım çünkü doğa ile zıtlaşmıyorum. Domatesler olmazsa , uğursuzluk var , dilencinin bedduası tuttu gibi zırvalara düşmem.
-
-
Neden evlenmeye bu kadar takıntılısınız ki ya? Özellikle erkek olan forumdaşlara söylüyorum, evlenmeyin. Sevgili olun, sevişin. Öylesi daha zevkli değil mi?
@Eski-Kullanıcı, içinde söyledi: Baskılara rağmen hala evlenmeyen forumdaşlara özel toplum baskısı
Erkek iyi yalan söylerse kızı kandırıyor,
Sayın Kafir imam;
Benim eskiden çıktığım bir kız başörtüsüne kapanıp evlendi, facebook duvarında fotoğraf paylaşmış yanında da kocası, birde üste "ilk aşkımla fotoğraf" yazmış. Benden önce 5 tane sevgilisi olmuş birisi bu.
Yani demem o ki, kızlar daha çok kandırıyor. -
@kereste, içinde söyledi: Baskılara rağmen hala evlenmeyen forumdaşlara özel toplum baskısı
Kısa ve öz: Çocuk sahibi olmak istemiyorsanız, evlenmeyin. Sevgili hayatı yaşamaya devam edin ve tadını çıkarın.
Kesinlikle katılıyorum. @kereste Bende senin gibi yapıyorum.
Bunu sana da tavsiye ederim @Kafir İmam. Buraları okuyorsan, kendini sevgili yap, hayatın tadını çıkar. Hayat kısa.